Ezt csinálja valaki utána! Kőkeményen edz a 87 éves nagyi, Joyce Fox

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.ComAlex Cousins -
testmozgás Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bizonyos kor felett bizony ellustulnak az emberek, Joyce Fox azonban kivétel: a 87 éves nagyi fiatalokat megszégyenítő enegiával edz, méghozzá hetente 4 alkalommal! 

A fiatal testépítők is csak a fejüket vakargatják a 87 éves nagymama láttán. Joyce Fox ugyanis hetente 4 alkalommal látogat le az edzőterembe, és nem lehet azt mondani, hogy csak a lábát lógatja.

Joyce Fox Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.ComAlex Cousins

Az asszony napi rutinjába tartozik többek között 20 mellhez húzás, 10 perc biciklizés, és 10 perc handbike, vagyis egy kis karmunka.

No persze ez még semmi: a szupernagyi egy 26 éves személyi edzővel is edz, és bokszolni is szokott.

Az ötunokás Joyce Fox tömegközlekedve éri el a Hullban található edzőtermet, és sosem hagyna ki egy alkalmat sem. Idén májusban kezdte a szigorú edzést, és egyelőre nem tűnik úgy, hogy kikészítené a testmozgás.

Joyce Fox Forrás: NORTHFOTO/© Hull Daily Mail/SWNS.com/Hull Daily Mail/Swns.Com

Hozzá képest szinte "semmi" annak a 61 éves nagyinak a teljesítménye, aki jó ideje a súlyemelésben pipálja le a nála jóval fiatalabbakat.

10 egyszerű és gyors mód, hogy elégess 100 kalóriáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-10-egyszeru-es-gyors-mod-hogy-elegess-100-kaloriat.htmlTudtad, hogy 100 kalóriát akár játszva is leadhatsz? Kezdőknek és azoknak, akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra, különösen ajánljuk ezeket a mozgásformákat. 100 kalóriához ugyanis nem feltétlenül kell azonnal bérletet venni, vagy durván leizzadni, így elsőre könnyebben beilleszthető a napi rutinba, mint az edzőtermi edzés. Hajrá! Ez Zsír!OrigoTóth Vera rengeteget fogyott, és bomba csinos lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20161121-toth-vera-enekesno-rengeteget-fogyott-es-bombacsinos-lett.htmlTóth Vera egyre jobb formában van. Az énekesnő a legfrissebb szelfijén egyszerűen fantasztikusan néz ki! Ez Zsír!OrigoÚj netes kihívás terjed: legelőnytelenebb testrészüket posztoljákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-a-legujabb-netes-kihivasban-elonytelen-testreszuket-posztoljak-a-nok.htmlNagyon kevés őszinte fotót lehet látni az emberi testről, hiszen senki nem akarja az előnytelen oldalát megmutatni. A tökéletes fotók láttán sokan érzik rosszul magukat, amikor tükörbe néznek, ezért kezdődött a legújabb netes kihívás: fotózd le a narancsbőröd. Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért a gyömbér lesz a legjobb barátod télenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161116-a-gyomber-a-tel-legjobb-fuszere.htmlNemcsak karakteres ízvilága miatt szeretjük a gyömbért, hanem azért is, mert a szervezetünkre elképesztően jó hatással van. És mikor máskor lenne szükség egy kis immuntunningra, mint télen és emésztést elősegítő praktikára, mint az ünnepek alatt? Ez Zsír!OrigoKourtney Kardashian tudja, mi a tökéletes popsi titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-kourtney-kardashian-celeblany-tudja-mi-a-tokeletes-popsi-titka.htmlHa valakinek, akkor Kourtney Kardashiannak biztosan elhihetünk mindent az edzéssel kapcsolatban. A celebcsaládból ő edz a legfanatikusabban, és néha igencsak jó tippeket ad követőinek. Ez Zsír!Origo500 kg a világ legkövérebb embere http://www.life.hu/ez-zsir/20161116-eletevel-jatszik-ha-nem-kezd-el-fogyni-a-fiu.htmlA 32 éves férfi 500 kilót nyom, az ágyából sem tud már kimászni. Vagy lefogy, vagy meghal. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.