Titkos esküvője miatt fogyhatott le Eugénia yorki hercegnő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk -
Eugénia hercegnő fogyás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek jó ideje találgatják, valóban megvolt -e az eljegyzés Eugénia yorki hercegnő és párja között. Sőt, állítólag Vilmos herceg unokatestvére azért is fogyott sokat az utóbbi időben, hogy jövőre beleférjen álmai menyasszonyi ruhájába.

Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi hónapokban bizony sokat fogyott Fergie és András herceg lánya, Eugénia yorki hercegnő.

Persze vannak elméletek arról, minek köszönhető ez a súlyvesztés. A legtöbben arra gyanakodnak, hogy a család nagy titokban készül a lány jövő évi lagzijára: állítólag pár hónapja a lánykérés is megvolt, ám az kisebb botrányt okozott. A vőlegény szülei csak a lapokból értesültek a történtekről.

Eugénia hercegnő pár nappal ezelőtt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

Eugénia a múlt héten tiszteletét tette Londonban, az Animal Ball-on, és a róla készült képek tanúsága szerint is láthatóan sokkal vékonyabb a hercegnő, mint korábban volt. Bár eddig sem ő, sem barátja Jack Brooksbank nem nyilatkoztak az eljegyzésről, sőt, mindketten tagadták a dolgot, a bennfenntesek szerint mérget lehet venni a pár 2017-es lagzijára.

Eugénia nemrég a Harper's Bazaar interjújában mesélt életéről: munkájáról, életmódjáról, edzésről, étkezésről és kedvenc sorozatairól.

Kate Beckinsale színésznő nem fogy, hanem hízik a szerepei kedvéérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-kate-beckinsale-szineszno-elarulta-hogyan-keszul-az-underworld-filmszerepekre.htmlKate Beckinsale színésznő minden Underworld filmben bombacsinos volt - nemrég azt is elárulta, hogyan csinálta!Ez Zsír!--Előtte-utána fotón mutatta meg fogyását Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-toth-vera-fogyott-vekonyabb-mint-valaha-foto-az-eddigi-eredmenyrol.htmlA 31 éves énekesnő teljesen átalakult az elmúlt hónapokban. Nagyon büszke az elért eredményeire, amelyről most egy fotót is posztolt a követőinek. Ez Zsír!--Életmódváltás másképp: amikor együtt vág bele az egész családhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-eletmodvaltas-csaladilag.htmlNem feltétlenül kell egyedül belevágni az életmódváltásba. Vannak olyan típusú emberek, akik sokkal könnyebben veszik az akadályokat, ha mások is mellette állnak és így támogatják és húzzák egymást előre. Nekik igencsak hatékony módszer lehet ha ráveszik a családod az összefogásra és együtt változtatnak a napi rutinokon annak érdekében, hogy mindannyian egészségesek legyenek. Ez Zsír!ThinkstockVigyázz a kialvatlansággal! Súlyos elhízáshoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-elhizashoz-vezethet-a-kialvatlansag.htmlÉrdemes odafigyelni az elegendő és minőségi alvásra, kutatások szerint ugyanis egy kialvatlan éjszaka után több kalóriát fogyasztunk, mint általában. Hogy miért van ez így? Íme, a tudományos magyarázat és néhány tipp, hogy ne legyen problémád a jó alvással! Ez Zsír!Origo5 egyszerű lépés egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb napérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161122-egyszeru-lepesek-egy-boldogabb-es-kiegyensulyozottabb-napert.htmlMindennap újra és újra le kell győznöd önmagad. Mindennap újra és újra igent kell mondanod az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra, a mosolygásra, a boldogságra, hiszen minden életmódváltás ott kezdődik, hogy megnyersz egy napot, aztán egy újabbat, és így tovább. Íme, 6 egyszerű lépés a könnyű elindulásért! Ez Zsír!OrigoSzenzációsan néz ki a szülés után Candice Swanepoel modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-szenzaciosan-nez-ki-a-szules-utan-candice-swanepoel-modell-akinek-oktoberben-szuletett-kisfia.htmlSejtettük, hogy nem tart majd sokáig Candice Swanepoel számára, hogy újra formába lendüljön. A modell október 5-én szülte meg első gyermekét, és most, november végén szuper formában van. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.