15 Instagram-sztár, akinek jobb feneke van, mint Kim Kardashiannak

kim kardashian fenék formás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság Kim Kardashian formás feneke számít ideálnak, pedig ha egy kicsit jobban körülnézünk, még az övénél is sokkal jobb popsipéldaképeket találhatunk. Íme, 15 nő, akinek dögösebb popsija van Kim Kardashianénál is. 

15. Jen Selter

Az egészséges életmód szószólója Jen Selter, blogján és Instagram-oldalán is nők százezreit inspirálja mindennap. Saját edzésterve van, amit Youtube-csatornáján közel 100 ezren követnek, főleg, akik ilyen formás popsit szeretnének.

Jen Selter Forrás: Instagram/jenselter
/1611/Jen_S20161129142410

14. Hafiia Mira

A koszovói származású lány New Yorkban lett modell, ráadásul Kanye West kollekciójának bemutatóján is felvonult a kifutón.

Haffiia Mira Forrás: Instagram/haffiiamira
/1611/Haffi2016112914326

13. Lisa Morales

Személyi edző, de tévézett is, és persze igazi Instagram-sztár. A kubai származású lány személyre szabott edzésprogramokat készít a hozzá forduló nőknek, de blogot is vezet, ahol az egészséges életmódhoz ad tanácsokat.

Sunday football distraction . ☀️ #beachplease #sundaze

Lisa Morales (@misslisamorales) által közzétett videó,

12. Tara Grace

Feltörekvő csillagnak tartják a jelenleg még csak 30 ezres rajongótáborral rendelkező Tarát, akinek már most is renegetg popsifotója van az oldalon. A 23 éves lány Hawaiin él, onnan posztolja magárol nap mint nap a szemet gyönyörködtető szelfiket.

Tara Grace Fotó: blainkejr/Instagram/taragrace
/1611/Tara_20161129143947

11. Paige Hathaway

Elképesztő port kavart az a vita, amikor a rajongók összecsaptak a kérdésben: Jen Selternek vagy Paige Hathaway-nek formásabb-e a feneke? A vita persze soha nem fog lezárulni, mindenesetre az egykori bikinimodell jó esélyekkel indul a legjobb popsi csatájában.

NEW YOUTUBE VIDEO LIVE ✨ Click the link in my bio & subscribe @Paigehathaway

Paige Hathaway (@paigehathaway) által közzétett videó,

10. Olinda Castielle

Ő nem a sportolós képeivel szerzett rajongókat, hanem az erotikus, sokszor meztelen fotóival. Ennek ellenére kétségtelenül formás popsija van.

Olinda Castielle Forrás: Instagram/olindacastielleofficial

9. Sierra Skye

Sierra kevésbé provokatív képeket posztol, de a végeredmény így is nagyon szexi. Sokan már egyenesen az Instagram királynőjének nevezik az egyre nagyobb birodalommal és egyre több követővel rendelkező lányt.

Sierra Skye Forrás: Instagram/sierrafitness
/1611/Sierr2016112914493

8. Annelise Marie

A szőke kék szemű lány ellentmondd a sztereotípiáknak: a Colorado State University-n diplomázott marketingből. Annelise-nek nemcsak a testépítésről van markáns véleménye, de még a politikai témákban is megosztja a véleményét az Instagramon.

Annalise Marie Fotó: Moezart/Facebook/Annalise Marie
/1611/Annel20161129134525

7. Emily Sears

Ausztrália büszkesége modellként dolgozik. Életszeretete és vidámsága miatt kedvelik olyan sokan, és mert gyakran felszólal a pozitív önkép fontosságáért.

Emily Sears Forrás: Instagram/emilysears
/1611/Emily20161129135154

6. Lauren Kagan

Korábban ápolóként dolgozott, mellette pedig modellkedett. Ma már azonban egy igazi fitneszguru, aki saját táplálkozási rendszerével segít másoknak lefogyni és elérni a céljaikat.

Lauren Kagan Forrás: Instagram/laurendrainfit
/1611/Laure20161129151437

5. Lindsey Pelas

Playmate-ként kezdte, aztán a Louisianai Állami Egyetemen szerzett diplomát történelemből. Ahogy Los Angelesbe költözött, egy hét alatt elérte a milliós rajongótábort az Instagramon, ma pedig már három és fél millió követője van, és sokan Hollywood legnagyobb bombázójának tartják.

Lindsey Pelas Forrás: Instagram/lindseypelas
/1611/Linds20161129145647

4. Giuliana Ava

Gyerekkora óta sportolt, egy női lacrosse csapattal is komoly sikereket ért el. A legtöbb fent említett lányhoz hasonlóan ő is rengeteg edzős képet tölt fel az Instagram-oldalára, hogy ezzel motiválja nőtársait. Egyébként saját fitneszmárkája is van.

Giuliana Ava Forrás: Instagram/giulianaavafit
/1611/Giuli2016112915841

3. Rosanna Arkle

Eredetileg account managerként dolgozott, majd elkezdett modellkedni, és meg is nyert egy nagy modellversenyt, ami elindította a karrierjét. Az új-zélandi származású lány most New Yorkban építi a karrierjét és Instagram-birodalmát.

Rosanna Arkle Forrás: Instagram/rosannaarkle
/1611/Rosan20161129152042

2. Ashley Martelle

Saját bevallása szerint több testrészén is végeztetett plasztikai beavatkozást, ráadásul manapság sok rosszhírű celebbel látták bulizni, így sokszor kiverte a biztosítékot rajongói körében. Ez persze mit sem változtat azon, hogy az idomai mennyire formásak.

Ashley Martelle Forrás: Instagram/ashleymartelle

1. Niykee Heaton

Niykee Youtube-sztárként indult, hiszen dalszerzőként kezdte pályafutását, aztán szép lassan az Instagramot is meghódította. A csodás hangú és tökéletes testű lány életének legmeghatározóbb élménye, hogy májrák következtében elvesztette a húgát. Niykee mindennap az életszeretetre ösztönzi követőit.

Niykee Heaton Forrás: Instagram/niykeeheaton
/1611/Niyke20161129152548200 liter cukrozott üdítő évente – Ennyiről kellene leszoktatni egy átlagos tinédzserthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-200-liter-cukrozott-uditot-iszik-egy-atlagos-tinedzser-egy-evben.htmlMegdöbbentő felmérés készült Nagy-Britanniában, ami a fiatalok cukros üdítőre vonatkozó fogyasztási szokásait vizsgálta. Az eredmény meglehetősen döbbenetes lett, ugyanis egy átlagos brit tinédzser 11 és 18 éves kora között nagyjából egy fürdőkádnyi cukros italt fogyaszt el egy év alatt. Ez 200-300 liternek felel meg. Ez Zsír!--Amit minden diétázónak ki kell próbálnia: a karfiolrizshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-a-karfiolrizs-az-egeszseges-etrend-egyik-alapja.htmlUnod a diétát? Nem tudod, mivel színesítsd az étrendedet? A karfiolrizs az az étel, amit mindenkinek be kellene iktatnia a hétköznapokba. Hogy miért? Eláruljuk! Ez Zsír!--10 egyszerű és gyors mód, hogy elégess 100 kalóriáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-10-egyszeru-es-gyors-mod-hogy-elegess-100-kaloriat.htmlTudtad, hogy 100 kalóriát akár játszva is leadhatsz? Kezdőknek és azoknak, akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra, különösen ajánljuk ezeket a mozgásformákat. 100 kalóriához ugyanis nem feltétlenül kell azonnal bérletet venni, vagy durván leizzadni, így elsőre könnyebben beilleszthető a napi rutinba, mint az edzőtermi edzés. Hajrá! Ez Zsír!OrigoÉletmódváltás másképp: amikor együtt vág bele az egész családhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-eletmodvaltas-csaladilag.htmlNem feltétlenül kell egyedül belevágni az életmódváltásba. Vannak olyan típusú emberek, akik sokkal könnyebben veszik az akadályokat, ha mások is mellette állnak és így támogatják és húzzák egymást előre. Nekik igencsak hatékony módszer lehet ha ráveszik a családod az összefogásra és együtt változtatnak a napi rutinokon annak érdekében, hogy mindannyian egészségesek legyenek. Ez Zsír!ThinkstockA mindenmentestől a karácsonyi ízvilágig – Variációk zabkásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-a-mindenmentestol-a-karacsonyi-izvilagig-zabkasavariaciok-a-mindennapokra.htmlCsodálkozva nézel a zabmániás barátnődre, aki mindennap zabkását reggelizik? Nem érted, hogy lehet minden reggel ugyanazt enni? A titok abban rejlik, hogy ezerféle variációban készíthető el, így tényleg mindennap élvezheted a jótékony hatásait! Ez Zsír!Thinkstock5+1 ok, amiért a gyömbér lesz a legjobb barátod télenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161116-a-gyomber-a-tel-legjobb-fuszere.htmlNemcsak karakteres ízvilága miatt szeretjük a gyömbért, hanem azért is, mert a szervezetünkre elképesztően jó hatással van. És mikor máskor lenne szükség egy kis immuntunningra, mint télen és emésztést elősegítő praktikára, mint az ünnepek alatt? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.