Csokival és kenyérrel fogyott 20 kilót a 24 éves lány

Forrás: Instagram/Alice Fields -
diéta erőemelés fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Alice Fields 15 éves kora óta rendszeresen edzett, egészségesen étkezett, mégis folyamatosan rakódtak rá a kilók. Aztán egy életmódváltásnak és a vele járó csoki- és kenyérevésnek köszönhetően rövid idő alatt majd' 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

Fields az ausztrál Daily Mailnek adott interjújában elmondta, hogy kamaszkorában heti öt napot edzett, mellette relatív egészségesen étkezett, a vágyott alakját még sem érte el soha. Később egy csomó pénzt költött személyi edzőre, de ő sem találta meg neki azt a mozgást, amire a testének szüksége lett volna. Még orvosnál is járt, hogy kiderítse, betegség áll-e a túlsúlya mögött, ám a vizsgálatok azt igazolták, hogy Alice majd kicsattan az egészségtől.

Alice Fields előtte és utána Forrás: Instagram/Alice Fields

A túlsúlya végigkísérte tinédzserkorát: szinte alig tette ki a lábát otthonról kardigán nélkül, amivel takargatni próbálta testét, és rettenetesen szégyellte a lábait, amiket folyamatosan cicanadrágba bújtatott, még a legnagyobb hőségben is.

Majd' 20 kilót fogyott Forrás: Instagram/Alice Fields

Évekre volt szüksége, hogy megtalálja a számára valóban megfelelő mozgásformát, ami nem más, mint az erőemelés. 92 kilósan kezdett erőemelni, ma már viszont 74 kilós, és csak rá kell nézni az embernek, hogy lássa, bomba formában van.

Alice Fields erőemelés közben Forrás: Instagram/Alice Fields

Az erőemelés mellett az étkezésén is változtatott, azt mondja, bármit ehet, ami csak jól esik a szervezetének, így napi rednszerességgel nassolgat csokit és minden nap megeszik legalább négy szelet kenyeret - az erőemeléshez kell is a kalória.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.