Tóth Vera: "Ezzel a testtel több mindent megengedhetek magamnak"

gátlás fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár plusz egy kicsi kapcsán beszélt megváltozott testéről a SuperTV2-n Tóth Vera. Az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, és ahogy ő fogalmaz, még meg kell szoknia új alakját. 

Az énekesnő elmondta, hogy noha sokat fogyott, még nem szokta meg a jelenlegi testét. Azt persze látja, hogy a táncmozdulatok már sokkal jobban állnak neki, de még kell dolgoznia magán, le kell dobnia a gátlásait.

A 31 éves énekesnő valóban teljesen átalakult az elmúlt hónapokban, nem tagadja, büszke az eredményre, és a közösségi oldalakon is szívesen megmutatja magát követőinek. A minap Vera döbbenetes előtte-utána fotót posztolt. Bár egy ország követi a sztár fogyását, a két kép egymás mellett mindenképpen figyelemreméltó.

Tóth Vera: "Úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok"

Tóth Vera nagyon sokáig küzdött súlyfeleslegével, ezért döntött végül a műtét mellett. Elárulta, azért választotta a beavatkozást: nincs ideje egész életében a fogyókúrázással foglalkozni, mert elveszi a figyelmet a lényegről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.