Durva kritikát kapott Sarka Kata és a fogyókúrája

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata fogyás komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata ismét akaraterővel és kitartással próbálja buzdítani követőit a fogyásra, de ezzel már megint kiverte sokaknál a biztosítékot. Nem először próbál a műsorvezető ezekkel a szavakkal motiválni, de valamiért most sem a kívánt hatást érte el.

Sarka Kata egy előtte-utána fotót mutatott magáról. Az egyik képen még ducibb állapotában látható, a másik kép pedig a kitartás eredményét mutatja, vagyis a tökéletes testet. A műsorvezető szerint akaraterővel bármit el lehet érni, így próbálja buzdítani követőit is a fogyásra, ám a kommentelők nem ezen a véleményen vannak. Sokak szerint Katának csak ennyi dolga volt, mások pedig azt javasolják, használja fel kitartását a házassága megmentésére.

"Pont ilyen kitartásnak és elhatározásodnak kell hogy legyen, a házasságod megmentéséhez is. Ugye, milyen egyszerű is? Szóval hajrá és alkalmazd az életed más területein is ezt a kitartást" - írta le véleményét egy kommentelő, de a legtöbben inkább Kata mostani állapotával nem értenek egyet.

"Az a baj, hogy most már nincs mit fogni rajtad, csak a csontot és a bőrt.

Egy igazi férfi nem ezt szereti" - fejtette ki véleményét egy másik rajongó, akivel sokan egyetértettek. Volt azonban olyan is, aki nem pusztán az akaraterőnek tulajdonította az elért eredményt.

"Bárki megteheti, hogy eléri az álmait, valóra váltja a vágyait!!! (Csak találj valakit aki finanszírozza...)"

- fűzte a képhez kissé rosszindulatú véleményét egy kommentelő, aki szintén népszerű volt hozzászólásával, sokan pedig azt emelték ki, hogy husisabban sokkal jobban nézett ki Kata.

Egy gazdag, gőzölgő leves az igazi téli álom – Így készítsd egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20161201-ezert-fogyassz-minel-tobb-levest-telen.htmlNincs is annál szívmelengetőbb, mint amikor odakint mínusz fokokat hoz a tél, a konyhában pedig a tűz melege mellett az ember megfőz egy nagy adag gőzölgő levest, és azzal a tudattal kanalazgatja, hogy milyen okos ötlet volt még azt a gombát is beletenni, ráadásul egyszerre ekkora adagot készíteni belőle. Ez Zsír!ThinkstockAlaposan kikerekedtek az egykori akcióhősökhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161205-alaposan-kikerekedtek-az-egykori-akciohosok-fotok.htmlÉvtizedekkel ezelőtt még istenien festettek Hollywood első számú akciósztárjai: a kockahas, a kigyúrt karok, és az izmos lábak bizony nélkülözhetetlenek, amikor trikóban zajlik a forgatás. Mostanra azonban legtöbben bizony alaposan elhagyták magukat! Ez Zsír!--63 kilót dobott le a fehér boszorkány, Skye Valuntinohttp://www.life.hu/ez-zsir/20161204-skye-valuntino-transznemu-boszorkany-63-kilot-fogyott.htmlA transznemű Skye Valuntino egy év alatt 63 kilótól szabadult meg, most pedig a "varázserejét" használva másoknak segít a fogyásban. Ez Zsír!--Egy őszinte kérdés vagy egy mosoly - Tedd szebbé valakinek a decembert!http://www.life.hu/ez-zsir/20161130-te-tenyleg-jol-vagy-amikor-azt-mondod-koszonom-jol-vagyok.html„Hogy vagy?" – kérdezzük embertársainkat naponta akár többször is. A válasz általában egy jó hosszú panaszáradat, vagy egy egyszerű „kösz, jól vagyok". Az igazság azonban az, hogy ötből csupán egy ember mond igazat akkor, amikor állítja, hogy jól van. Ez Zsír!ThinkstockSzuperkerek popsival pózolt Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161203-der-heninek-nagyon-jo-alakja-van.htmlFellépésről fellépésre siet Dér Heni, ám az énekesnő bármilyen elfoglalt, az edzést nem nagyon hagyja ki. Ez Zsír!--Csokival és kenyérrel fogyott 20 kilót a 24 éves lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161203-20-kilot-fogyott-alice-fields-csoki-es-kenyer-eves-mellett.htmlA 24 éves Alice Fields 15 éves kora óta rendszeresen edzett, egészségesen étkezett, mégis folyamatosan rakódtak rá a kilók. Aztán egy életmódváltásnak és a vele járó csoki- és kenyérevésnek köszönhetően rövid idő alatt majd' 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.