Ez Zsír! Eva Longoria edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria általában igen tip-top: a sminkje, a haja hibátlan, csak úgy, mint az outfitje. Most azonban úgy mutatta meg magát a színésznő, mint még soha!
Vörös fejjel edzett Eva Longoria Forrás: Snapchat/Eva Longoria

Persze nem kell semmi félelmetesre gondolni,

Eva mindössze edzeni volt, az készítette ki ennyire.

A színésznő ugyanis két hónapot kihagyott, így igencsak nehezére esett most a mozgás - ennek a szenvedésnek az eredménye a paprikapiros arc.

Eva most egy életre megtanulja, hogy bizony így jár az, aki hanyagolja a testmozgást...

Durva kritikát kapott Sarka Kata és a fogyókúrájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161206-sarka-kata-fogyasra-buzditott-a-kommentelok-kikezdtek.htmlSarka Kata ismét akaraterővel és kitartással próbálja buzdítani követőit a fogyásra, de ezzel már megint kiverte sokaknál a biztosítékot. Nem először próbál a műsorvezető ezekkel a szavakkal motiválni, de valamiért most sem a kívánt hatást érte el. Ez Zsír!--Alaposan kikerekedtek az egykori akcióhősökhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161205-alaposan-kikerekedtek-az-egykori-akciohosok-fotok.htmlÉvtizedekkel ezelőtt még istenien festettek Hollywood első számú akciósztárjai: a kockahas, a kigyúrt karok, és az izmos lábak bizony nélkülözhetetlenek, amikor trikóban zajlik a forgatás. Mostanra azonban legtöbben bizony alaposan elhagyták magukat! Ez Zsír!--63 kilót dobott le a fehér boszorkány, Skye Valuntinohttp://www.life.hu/ez-zsir/20161204-skye-valuntino-transznemu-boszorkany-63-kilot-fogyott.htmlA transznemű Skye Valuntino egy év alatt 63 kilótól szabadult meg, most pedig a "varázserejét" használva másoknak segít a fogyásban. Ez Zsír!--Lassan megérkezik Som-Balogh Edina babájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161203-som-balogh-edina-nemsokara-szul.htmlMár a hatodik hónap végén jár Som-Balogh Edina gyermeke. Azon pedig még ő maga is elcsodálkozott, hogy pont várandósan lett az Év legfittebb színésznője. Ez Zsír!OrigoÉdesítőszert használsz? Lehet, ezért nem tudsz lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161203-az-aszpartam-mesterseges-edesitoszer-nem-segiti-sot-inkabb-akadalyozza-a-fogyast.htmlA Massachusetts General Hospital kutatói kimutatták, hogy az aszpartám bomlásterméke gátolja a fogyást, sőt, fogyasztása akár 2. típusú cukorbetegséghez is vezethet.Ez Zsír!ThinkstockEgy őszinte kérdés vagy egy mosoly - Tedd szebbé valakinek a decembert!http://www.life.hu/ez-zsir/20161130-te-tenyleg-jol-vagy-amikor-azt-mondod-koszonom-jol-vagyok.html„Hogy vagy?" – kérdezzük embertársainkat naponta akár többször is. A válasz általában egy jó hosszú panaszáradat, vagy egy egyszerű „kösz, jól vagyok". Az igazság azonban az, hogy ötből csupán egy ember mond igazat akkor, amikor állítja, hogy jól van. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.