Kulcsár Edina ezzel a képpel ösztönzi a duci lányokat

fotó szexi duci Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának válsztott modell egy brutál szexi szerkóban hívja fel a lányok figyelmét arra, hogy ha szépségkirálynői babérokra törnek, ideje tenni érte. 

"Vééégre december után vagyunk, amikor is a legtöbben, a karácsonyi menüből származó zsírpárnácskákkal szemben szeretnék felvenni a harcot...Ez azoknál a lányoknál sincs másképpen, akik esetleg szépségkirálynői babérokra törnének vagy modellkedésre adnák a fejüket. Habár nekik mindenképp tisztában kell lenniük azzal, hogy nem elég csak és kizárólag a testüket felkészíteni!" - írta Edina, aki szerint nem lehet elhanyagolni a testet télen sem.

Szépségverseny szezon! Nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán olyan, hogy szépségverseny szezon , de én most elneveztem az elkövetkezendő pár hónapot annak és kész! ✋️ Bár a szépségversenyek közül, nekem a Magyarország Szépe az etalon, amire nem árt elkezdeni felkészülni, ha valaki jelentkezni szeretne idén. Ugye vééégre december után vagyunk, amikor is a legtöbben, a karácsonyi menüből származó zsírpárnácskákkal szemben szeretnék felvenni a harcot... Ez azoknál a lányoknál sincs másképpen, akik esetleg szépségkirálynői babérokra törnének vagy modellkedésre adnák a fejüket. Habár nekik mindenképp tisztában kell lenniük azzal, hogy nem elég csak és kizárólag a testüket felkészíteni!☝️Mentálisan is ugyanannyira fel kell készülni, ha nem jobban! Sokaknak könnyebb a felkészülés, ha valaki támogatja őket ebben. A mentor-programom ( EducationKulcsár ) egyrészről emiatt is jött létre, szóval ha valaki azon gondolkozik, hogy ebben az évben kipróbálná magát a szépségiparban, bátran jelentkezzen hozzám! Ráadásul 1 általam kiválasztott lány, autómatikus bejutást nyer a Magyarország Szépe top20 versényzői közé! Még 2 hely kiadó, de siessetek mert 7-én már kezdünk is! Az alábbi linken minden lényeges információt megtaláltok: http://edinakulcsar.com/education/ @glamourhungary @zsolyomi @fibiveger #hungary #educationkulcsar #freeducation #beautyqueen #modell #magyarorszagszepe

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

A modell-műsorvezető Sarka Kata szépségversenyére esküszik, mellyel magyar küldöttként Európa legszebb nője lett.

Nem tudod rávenni magad a sportolásra? Így garantált lesz a siker!http://www.life.hu/ez-zsir/20161201-a-legjobb-gyakorlatok-kezdoknek.htmlÁllandó újrakezdő vagy, ami a sportolást illeti? Hiába határozod el minden újévkor és minden nyár elején, hogy majd most belevágsz? Íme, néhány könnyen elsajátítható gyakorlat kezdőknek, amivel garantált a sikerélmény és a folytatás. Ez Zsír!OrigoKezdd az új évet egy méregtelenítő kúrával! Így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20161219-kezd-az-evet-egy-meregtelenito-kuraval.htmlSajnos véget értek az ünnepek, ideje visszatérni a hétköznapokba. Mielőtt azonban újult erővel belevetnénk magunkat a feladatainkba, érdemes egy méregtelenítő kúrát tartani. Mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!ThinkstockÍme, ez a lusták edzése - Te is élvezni fogodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-magas-intenzitasu-edzes-a-megoldas-lustak-szamara.htmlA magas intenzitású edzés lehet a megoldás azok számára, akik nem szívesen mozdulnak ki, és elképzelhetetlennek tartják, hogy órákig mozogjanak. Egy friss kutatás szerint ez az edzéstípus épp úgy hatékony, ahogyan a hosszabb ideig tartó, ám visszafogottabb edzésprogramok – állítják a McMaster University munkatársai.Ez Zsír!ThinkstockKisfia miatt fogyott le a súlyosan elhízott édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161229-jamie-perryman-a-fia-miatt-fogyott-le.htmlJamie Perryman éveken ált élt hatalmas túlsúllyal. A férfi akkor döntött a változás mellett, amikor megszületett a kisfia. Ez Zsír!--60 kilót fogyott a fiatal lány, most már felvesz bikinit ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-60-kilot-fogyott-a-fiatal-lany.htmlA 28 éves Katy Parker kereken 17 évig nem tette be a lábát egy strandra sem, mert gyűlülte a testét és a súlyfeleslegét. 1 év alatt azonban 60 kilótól szabadult meg, így most már nem fél a bikinitől sem. Ez Zsír!OrigoLedobták a textilt a plus-size modellek: pucér fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20161227-meztelenul-pozolo-plus-size-modellek-ilyet-meg-nem-lattal-foto.htmlAz 56 éves New York-i fotós, Substantia Jones egy különleges fotósorozatot készített, mellyel a pozitív testkép mellett szeretne kampányolni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.