Cseke Katinka több mint 20 kilót fogyott: így néz ki most!

fotó diéta fogyás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárja roppant sikeresen zárta le a tavalyi évet: sikerült több mint 20 kilót leadnia, mindössze egy év alatt. 

Cseke Katinkának komoly elhatározásra volt szüksége ahhoz, hogy életmódot váltson. Amikor már a fájdalomcsillapítók sem oldották meg gerincfájdalmait, úgy döntött változtatnia kell. A színésznő kemény diétán és edzéseken van túl, de megérte, mert kínzó hátfájdalmai elmúltak és most fitten és egészségesen éli az életét.

Cseke Katinka több mint 20 kilót fogyott Forrás: Fem3Café

"Az az igazság, hogy nagyon sok spinningre járok. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez csak a kaja, de mondjuk

kevesebb csokit eszem: nem két táblával egy nap, hanem csak eggyel"

- mondta a színésznő az egyik nőknek szóló műsor adásában. Katinka emellett a 2017-es évben szeretné végre megmutatni "drámai vénáját" néhány klasszikus és komoly darabban, bár hangsúlyozta, hogy továbbra is látni fogjuk a Jóban Rosszban epizódjaiban.

Meglepő adatok a testről! Egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhaméretehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170104-egy-atlagos-nonek-31szer-valtozik-a-ruhamerete-elete-soran.htmlTermészetesen minden nőnek ingadozik a súlya az évek alatt, de tudtátok, hogy egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhamérete felnőtt élete során? Az ezzel kapcsolatos legutóbbi felmérés azt is megvizsgálta, milyen életesemények hajlamosítanak bennünket a leginkább hízásra. Ez Zsír!ThinkstockKulcsár Edina ezzel a képpel ösztönzi a duci lányokat http://www.life.hu/ez-zsir/20170103-kulcsar-edina-szerint-itt-az-ideje-a-kilok-lefaragasanak-foto.htmlA világ második legszebb lányának válsztott modell egy brutál szexi szerkóban hívja fel a lányok figyelmét arra, hogy ha szépségkirálynői babérokra törnek, ideje tenni érte. Ez Zsír!OrigoÍme, ez a lusták edzése - Te is élvezni fogodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-magas-intenzitasu-edzes-a-megoldas-lustak-szamara.htmlA magas intenzitású edzés lehet a megoldás azok számára, akik nem szívesen mozdulnak ki, és elképzelhetetlennek tartják, hogy órákig mozogjanak. Egy friss kutatás szerint ez az edzéstípus épp úgy hatékony, ahogyan a hosszabb ideig tartó, ám visszafogottabb edzésprogramok – állítják a McMaster University munkatársai.Ez Zsír!ThinkstockKisfia miatt fogyott le a súlyosan elhízott édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161229-jamie-perryman-a-fia-miatt-fogyott-le.htmlJamie Perryman éveken ált élt hatalmas túlsúllyal. A férfi akkor döntött a változás mellett, amikor megszületett a kisfia. Ez Zsír!--Kőkeményen bokszol Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-kokemenyen-bokszol-gisele-bundchen-modell.htmlA modellek általában óvatosan bánnak az edzéssel, Gisele Bündchen azonban igazi sportőrült: a napokban meg is mutatta, mennyire! Ez Zsír!Origo18 kilót fogyott Oprah Winfreyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161222-18-kilot-fogyott-oprah-winfrey-teves.htmlA 62 éves tévésztár, Oprah Winfrey sosem volt kimondottan karcsú, amióta az eszét tudja, súlyproblémákkal küzd. Most azonban sikeresen vette az akadályokat: 18 kilót dobott le. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.