VV Attila elképesztő testet gyúrt magának: már sehol sincs a megszokott pocak

Forrás: VV5/RTL Klub, Facebook/VV Attila -
test VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a legújabb ValóVilág véget ért, nem kell nélkülöznünk a valóságshow-t a best of adásoknak hála! Legutóbb az 5. évadból láthattunk szösszeneteket, amit VV Attila nyert meg. A játékost azonban aligha lehetne felismerni, rengeteget változott a műsor óta. Izmosra gyúrta magát az egykori nagy taktikus.

A pikáns jelenetekkel teli ValóVilág véget ért, de nem maradtunk valóságshow nélkül: a régebbi évadok legjobb jeleneteit tekinthetjük meg esténként. Legutóbb az 5. évad volt soron, amelyből VV Attila került ki győztesen. Az akkor még pocakos játékos azonban ma már nem hasonlít egykori önmagára, fel sem lehetne ismerni.

VV Attila elképesztő testet gyúrt magának Forrás: VV5/RTL Klub, Facebook/VV Attila

A hivatalos Facebook-oldalán megosztott fotók arról árulkodnak, hogy igazi izompacsirta lett a volt játékosból. Attila korábbi pocakjának már nyoma sincs, dagadó izmok vették át a felesleg helyét. Már korábban is megmutattuk, hogy milyen szálkás lett a volt villalakó, de azóta is sokat változott!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.