260 kilót fogyott és most élete párját keresi egy nő

Forrás: Facebook/Catrina Raiford -
kövér fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves nő közel 260 kilótól szabadult meg, és a Tinderen keresi élete szerelmét.

A féltonnás asszony akkor döntött a fogyókúra mellett, amikor ki kellett bontania a háza falát ahhoz, hogy kórházba szállíthassák. Elmondása szerint évekig csak a négy fal között létezett, evett és az interneten lógott. Amikor súlya a fél tonnát is elérte, úgy érezte, változtatnia kell az életén- írja a Daily Mail.

260 kilót fogyott és most élete párját keresi Catrina Raiford Forrás: Facebook/Catrina Raiford

Mióta 260 kilót leadott már a társkeresés is szóba jöhetett nála: az interneten keresi a Nagy Ő-t,

Tinderen ismerkedik férfiakkal. Bár eleinte más képeivel próbálta magára vonni az erősebbik nem képviselőinek figyelmét, ma már meri vállalni önmagát.Túl van már néhány igazi randin, de eddig még élete szerelmét nem találta meg.

Sarka Kata mindent megmutatott – csak egy szexi bikini takarta a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170109-sarka-kata-levetkozott.htmlSarka Kata egyből belecsapott a közepébe: év elején szexi bikinire vetkőzött. Ez Zsír!--Egy hónap lépcsőzés – ez a formás popsi titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20161130-lepcsozes-egy-honapig-formas-popsi-titka.htmlMivel folyamatos diétázásban vagyok, nem volt bennem félsz, amikor elvállaltam a novemberi kihívást, ami a lift mellőzéséről és a lépcső használatáról szól. Íme, az én harmincnapos kihívásom. Ez Zsír!ThinkstockBárdos András felhagyott egészségtelen életmódjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-bardos-andras-gondosan-megvalogatja-az-eteleit.htmlA műsorvezető a gyomorfekély esélye helyett az egészséges táplálkozást választotta. Ez Zsír!--A mogyoróvaj függő édesanya 90 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-megszabadult-a-mogyorovajtol-es-egyben-90-kilotol-egy-no.htmlAmy Leroy elbúcsúzott a mogyoróvajtól, és ezzel együtt 90 kg-tól is. Nem volt könnyű, hisz eleinte sem a diéta, sem a gyomorgyűrű nem segített. Ez Zsír!--Drasztikusan lefogyott Hollywood legducibb színésznője - fotókon a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-hollywood-leducibb-szinesznoje-sokat-fogyott-fotokon-a-valtozas.htmlRebel Wilson Hollywood legducibb és egyben legviccesebb karaktere is. Sokáig nem volt hajlandó fogyókúrázni, mert szerinte őt a testalkata teszi szó szerint naggyá. Most mégis beállt a sorba, és rengeteget fogyott... Ez Zsír!--Vasfenékkel hódítja meg az internetet a fitnesz modell: durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20160913-a-fiatal-no-fotoitol-es-izmaitol-is-felrobban-az-internet.htmlA testépítéssel foglalkozó nőre rajongói már a „Miss Vasfenék becenevet" is ráaggaták. Nemcsak képeivel hódít, de videóit is tízezrek kattintják. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.