VV Mici és Krisztián szerelme továbbra is töretlen

VV Mici VV Krisztián szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici és Krisztián baráti kapcsolata a szemünk előtt csapott át lángoló szerelembe, sőt túlfűtött erotikába. Pornósztárokat meghazudtoló összebújásaikat a fél ország láthatta. Ezúttal is közös izzadásukról posztoltak, csak egy kicsit másképp...

A villa machója és szőke cicababája, Krisztián és Mici szerelme a játék vége óta is töretlenül tart. A pár szinte minden idejét együtt tölti, sőt már egymás családjába is sikerült szépen beilleszkedniük.

Úgy néz ki az újévi fogadalom Micit is utolérte, ugyanis már nem csak csücsőrítős, póthajfelrakós képeket láthatunk közösségi oldalán, hanem edzőtermes fotókat is posztol. Természetesen nem egyedül formálja dús idomait, szerelme még ebben is segíti őt.

Edzegetünk végre

Noémi Dudás ❤️ (@micikee) által közzétett fénykép,

VV Mici és Krisztián pajzán búcsúzása (18+)

VV Mici és Krisztián kapcsolata az utóbbi időben elmélyülni látszik és bár még semmi komoly nem történt köztük, a párbaj előtti este azért egy kicsit átengedték magukat a kényeztetésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.