VV Vivi hízás terhes Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi már a villában is kiborult azon, mennyire meghízott a bezártság alatt. Legújabb fotója pedig találgatásokra adott okot: vajon terhes vagy csak újabb plusz kilók jöttek fel rá?

A Való Világ 8 szőke unikornisa tiszta vizet öntött a pohárba. Elárulta a nagy titkot:

meghízott vagy kisbabát vár?

Soma és Vivien bár nem szerettek egymásba, mégis minden idejüket együtt töltik mostanában. Egy hasonló közös buli alkalmával készült az a kép is, ami miatt magyarázkodni kényszerült a kukkolós műsor sztárja.

Rajongói nem győzték megkérdezni, miért tart kissé nagyra dagadt pocakja elé egy kis szivecskét:

sokan úgy vélték kisbabát vár.

Ám a szőke szirén nem hagyta sokáig kétségek között követőit és elárulta az igazságot.

Nézd meg VV Vivien popórázós meztelen táncát (18+)

VV Vivien ismét úgy érezte, hogy ruha nélkül szabadabb lehet: ledobta a textilt és egy szál aprócska tangában lejtett a többi villalakó mellett.

VV Mici és Krisztián szerelme továbbra is töretlenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170118-vv-mici-es-krisztian-szerelme-toretlenul-langol.htmlVV Mici és Krisztián baráti kapcsolata a szemünk előtt csapott át lángoló szerelembe, sőt túlfűtött erotikába. Pornósztárokat meghazudtoló összebújásaikat a fél ország láthatta. Ezúttal is közös izzadásukról posztoltak, csak egy kicsit másképp... Ez Zsír!OrigoKirály Viktor elképesztő formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170116-kiraly-viktor-sosem-volt-meg-ennyire-izmos.htmlKirály Viktor jobb formában van mint valaha. Ennek pedig szemmel látható bizonyítéka is van: daganak karján az izmok. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoJames Bond felesége bikiniben mutatta meg telt idomait – büszkén vállalja, hogy túlsúlyoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170113-james-bond-felesege-tulsulyos-bikini.htmlPierce Brosnan, minden idők legsármosabb James Bondja a napokban Hawaiin pihente ki a múlt év fáradalmait felesége társaságában. Az idősödő színész még mindig jó formában van, feleségére viszont ismét felcsúszott néhány kiló. Ez Zsír!--260 kilót fogyott és most élete párját keresi egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170112-elete-parjat-keresi-260-kilot-fogyott.htmlA 40 éves nő közel 260 kilótól szabadult meg, és a Tinderen keresi élete szerelmét. Ez Zsír!--Sarka Kata mindent megmutatott – csak egy szexi bikini takarta a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170109-sarka-kata-levetkozott.htmlSarka Kata egyből belecsapott a közepébe: év elején szexi bikinire vetkőzött. Ez Zsír!--Kiderült, mennyit híztak a villalakókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-kiderult-mennyit-hiztak-a-villalakok-bezartsaguk-alatt-tobben-sokkot-kaptak.htmlLassan 3 hónapja tart a Való Világ powered by Big Brother realityműsor, melyben a villalakók nap mint nap hódolnak az élvezeteknek. Finom falatok, italok és kevés mozgás – ez jellemzi a napi tevékenységüket, ami legtöbbjüknél a felszaladt kilók szábában is kiütközik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.