A fitneszedző megmutatta, hogyan néznek ki a tökéletes nők valójában

Forrás: Instagram/Anna Victoria -
kép fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tökéletes: ilyenek a közösségi oldalakra posztolt fotók. Nem lehet rajtuk hibát találni, ezért azt feltételezzük, hogy nincs is. Éppen ezért mutatta meg egy fitneszedző, hogy az esetek 99 százalékában hogyan néznek ki ezek a nők a hétköznapokban, és bizony nem tökéletesen!

Egy fotózásnál rengeteget számít a jó szög! Ezt mutatta meg egy fitneszedző, akinek már elege van abból, hogy a közösségi oldalakon csak tökéletes képekkel lehet találkozni. Érdekes módon az Instagramon mindenki mosolyog, és mindenkinek kifogástalan alakja és sminkje van.

Anna Victoria úgy döntött, megmutatja az igazságot Forrás: Instagram/Anna Victoria

Valahol mindenki tudja, hogy ez csak látszat, mégis óriási nyomásként nehezedik a legtöbb nőre, hogy a hétköznapokban, a valóságban olyan hibátlanok legyenek, mint az "Instagram-lányok", ami persze lehetetlen. Anna Victoria fitneszedző pedig úgy döntött, megmutatja, hogy neki is van hibája, hogy a nők lássák, bizony senki nem tökéletes. Ezért posztolt egy olyan fotót, amin először a tökéletes pózban látható, majd egy olyat is, amin a legkevésbé sem tűnik hibátlannak az alakja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.