Tóth Vera darázsderekat villantott

fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is olyan régen Vera egy televíziós beszélgetésben elmesélte, hogy az élete teljesen megváltozott a fogyás óta. Másképp bírja a kiképzést, nem olyan fáradékony, energikusabb és a közérzete is sokkal jobb.

És persze csodásan néz ki. Átalakulásáról folyamatosan tájékoztatja a rajongóit, erőt adva követőinek. Most nyilvános Instagram-oldalára posztolt:

Irány a mulattatás :)))

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

Az énekesnő számára már égető volt a változtatás, hiszen saját bevallása szerint is veszélybe került az egészsége, de mostanra már búcsút inthet ezeknek az aggodalmaknak is.

Ennyi izomzatot mozgatunk meg szex, csókolózás és sírás közben - Meglepő adatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170119-a-szex-a-legjobb-edzes.htmlHiába fogadtuk meg, hogy az új évben többet fogunk mozogni, a januári hidegek sokunknak kedvét szegik, és inkább bekuckózunk a meleg szobánkba. Mike Aunger anatómiai szakember szerint azonban ahhoz, hogy edzésben legyünk, nem kell kimennünk a hidegbe, ugyanis a legtöbb mindennapos tevékenységünk során szinte valamennyi izmunkat aktivizálni tudjuk. Ez Zsír!ThinkstockMajka félpucér fotón mutogatja az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170119-majka-megvillantotta-az-izmait.htmlMajka betekintést engedett a konditermes életébe: így néz ki a műsorvezető edzés után. Ez Zsír!OrigoA fitneszedző megmutatta, hogyan néznek ki a tökéletes nők valójábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170119-a-fitneszedzo-megmutatta-hogy-neznek-ki-a-tokeletes-nok-igazibol.htmlMindenki tökéletes: ilyenek a közösségi oldalakra posztolt fotók. Nem lehet rajtuk hibát találni, ezért azt feltételezzük, hogy nincs is. Éppen ezért mutatta meg egy fitneszedző, hogy az esetek 99 százalékában hogyan néznek ki ezek a nők a hétköznapokban, és bizony nem tökéletesen! Ez Zsír!OrigoTóth Vera egy szép, gusztusos csajként emlékszik vissza "régi énjére"http://www.life.hu/ez-zsir/20170118-toth-vera-szep-es-gusztusos-csajnak-gondolja-magat.htmlTóth Vera elárulta, hogy neki akkor sem volt gondja a férfiakkal, mikor 35 kilóval nehezebb volt. Ez Zsír!OrigoVV Vivi meghízott vagy terhes?http://www.life.hu/ez-zsir/20170118-vv-vivi-elarulta-hogy-terhes-e.htmlVV Vivi már a villában is kiborult azon, mennyire meghízott a bezártság alatt. Legújabb fotója pedig találgatásokra adott okot: vajon terhes vagy csak újabb plusz kilók jöttek fel rá? Ez Zsír!--David Beckham fia keményen edz: Így lesz belőle csupa izom Adonishttp://www.life.hu/ez-zsir/20170118-brooklyn-beckham-kemeny-edzesbe-kezdett.htmlDavid Beckham nagyfia komoly edzésbe kezdett. Úgy tűnik szeretne az édesapjára hasonlítani. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.