Hazudnak az előtte-utána fotók: Milly bemutatta, hogy minden csak beállítás kérdése

Forrás: Instagram/Milly Shmith -
előtte-utána póz beállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele vannak a közösségi oldalak előtte-utána fotókkal, amik csodálatos átalakulásokat mutatnak be. Egy lány azonban megelégelte ezeket a képeket, és úgy döntött, megmutatja, hogyan is készülnek! Szemfényvesztés az egész: minden csak a megfelelő pózon és a jó ruhán múlik.

Lenyűgöző, hogy emberek mire nem képesek akaraterővel és kitartással. Rengetegen mutatják be testük átalakulásának történetét, amihez bizonyító erejű előtte-utána fotókat is posztolnak. Vannak azonban, akik olcsóbban akarják a sikert, küzdés és valódi átalakulás helyett megelégszenek ennek a látszatával. Ebből lett elege Milly Smith nővértanulónak, aki megmutatta, hogyan is készülnek ezek a bizonyos fotók.

Milly Smith előtte-utána fotója, ami valójában pár perc különbséggel készült Forrás: Instagram/Milly Shmith

"Ugyanaz a lány, ugyanaz a nap, ugyanabban a percben" – írta fotója mellé Milly, aki előtte-utána fotókkal mutatta be, hogy mennyit számít a jól kiválasztott öltözék és a megfelelő póz. A fotó mellé egy hosszú posztot is írt, amelyben a pozitív testképet hirdeti. "Ez nem a fogyás eredménye, nem is fogyókúrareklám. Mindkét testemben jól érzem magam, egyiktől sem vagyok több vagy kevesebb" – írta a lány, hozzátéve, nevetséges, hogy csupán egy másik póz miatt válik valaki kevésbé vonzóvá, pedig az ugyanaz a test, mint az előnyösebb fotón!

Milly több ilyen képet is posztolt, hogy bizonyítsa, mennyire megtévesztőek is az Instagramon látható "átalakulások".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.