plasztikai műtét fogyás súlyfelesleg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő súlyfeleslegtől szabadultak meg ezek a kórosan elhízott emberek, de még mindig nem mernek utcára lépni. Így néznek ki most.

A TLC csatorna egy valóságshow-t indított, amelyben kórosan elhízott emberek sorsát kísérhetjük egy darabon. A nagy sikerre való tekintettel márciusban új évaddal indul a műsor, amely 20 ember hihetetlen fogyását mutatja be. A szereplők összesen 2250 kilótól szabadultak meg, ennek ellenére nem tudnak megbékélni a testükkel.

A sikeres fogyás ellenére sem felejthetik még el régi életüket a résztvevők Forrás: TLC

A megereszkedett bőr miatt még mindig ijesztően néznek ki, ezért minden résztvevő plasztikai műtéten fog átesni, hogy végre olyan életet élhessenek, mint bármelyik másik egészséges, hétköznapi ember. A nézők lépésről lépésre nyomon követhetik a résztvevők sorsát a kezdetektől egészen a végeredményig.

Őrizd meg az egészségedet! Járj gyógyfürdőbe http://www.life.hu/ez-zsir/20170202-a-gyogyviz-jotekony-hatasai.htmlGyógyvizek szempontjából kicsiny hazánk igencsak szerencsés. Az egész világon híres gyógyvizeink, gyógyfürdőink vannak, amiket érdemes is látogatni, hiszen amellett, hogy egy kellemes fürdőzés a lelket is nyugtatja, rengeteg egészségügyi előnye van. Ez Zsír!ThinkstockElképesztően bizarr sportok - Te melyiket próbálnád ki?http://www.life.hu/ez-zsir/20170124-sorozos-joga-labujjszkander-bizarr-sportok-a-nagyvilagbol.htmlJogosan teheti fel az ember a kérdést, hogy mi értelme van a sörözgetős jógának vagy a lábujjszkandernek? A sportok szerelmesei biztosan meg tudják válaszolni a kérdéseket. Vagy mégsem? Téged mennyire győznek meg? Ez Zsír!ThinkstockByeAlex: "Nem éreztem magam férfinak"http://www.life.hu/ez-zsir/20170202-byaelx-nem-erezte-magat-ferfinak.htmlA híres énekes bevallotta, hogy sok mindenben hátrányt szenvedett azért, mert nem volt elég erőteljes a kiállása. Mára azonban ez megváltozott. Ez Zsír!OrigoHazudnak az előtte-utána fotók: Milly bemutatta, hogy minden csak beállítás kérdésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170202-az-elotte-utana-fotok-hazudnak-beallitas-kerdese.htmlTele vannak a közösségi oldalak előtte-utána fotókkal, amik csodálatos átalakulásokat mutatnak be. Egy lány azonban megelégelte ezeket a képeket, és úgy döntött, megmutatja, hogyan is készülnek! Szemfényvesztés az egész: minden csak a megfelelő pózon és a jó ruhán múlik. Ez Zsír!OrigoEgészségünk alappillére – Ezért nélkülözhetetlen a magnéziumhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170201-ezert-nelkulozhetetlen-a-magnezium.htmlSzervezetünk megfelelő működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem különböző ásványi anyagokra is szükségünk van. Ezek közül az egyik legfontosabb a magnézium, amire azért is kell különösen odafigyelni, mert szervezetünk nem állítja elő. Íme, jó néhány ok, amiért gondoskodnunk kell a magnéziumbevitelről! Ez Zsír!ThinkstockDiétázol? Ezeket a palacsintákat akkor is nyugodt szívvel ehetedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170127-dietas-edesseges-palacsintak.htmlAz életmódváltás egyik legkomolyabb kérdése sokak számára, hogy most mi lesz az édességekkel? Nagy tévhit, hogy mindenféle édes ízről le kell mondani, ha egészségesen akarunk élni. Most mutatunk is néhány palacsintareceptet, amit a diéta alatt is fogyaszthatsz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.