Barack Obama szörfözéssel tölti szabadnapjait

Forrás: Jack Brockway/Virgin.Com -
Barack Obama szörfözés elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Obama láthatóan nagyon élvezi, hogy már nem kötik szigorú szabályok és igyekszik olyan dolgokkal tölteni a szabadságát, amiket azelőtt nem tehetett meg. Nemrég szörfözni volt nagy cimborájával, a milliárdos Richard Bransonnal.

A korábbi elnöknek sok mindenről le kellett mondania, míg ő volt az Egyesül Államok első embere, de most már semmilyen szabály nem köti. Obama láthatóan nagyon élvezi az újdonsült szabadságát, és igyekszik kipróbálni az eddig tiltott dolgokat. Éppen ezért ruccant ki milliárdos haverja, Richard Branson egyik szigetére, ahol a kite szörfözésbe kóstolt bele.

Obama a kite szörffel próbálkozik Forrás: Jack Brockway/Virgin.Com

Obama természetesen nem hagyta otthon az egykori first ladyt sem, bár a képek tanulsága szerint Michelle távol tartotta magát az extrém sporttól, nem úgy, mint férje. Obamán látszik, hogy rendkívül élvezte a kikapcsolódást, még úgy is, hogy sokat kellett gyakorolnia, mire meg tudott állni a deszkán. Segítségére volt azonban barátja, Richard Branson, aki nemcsak a kikapcsolódás lehetőségét biztosította Obamának, de a jó társaságot is. Az biztos, hogy ennyire felszabadultnak még soha nem láthattuk az egykori elnököt.

Richard Branson és Barack Obama Forrás: Jack Brockway/Virgin.Com

Itt él Barack Obama

Az Egyesül Államok egykori elnöke kiköltözöttt a Fehér Házból egy jóval otthonosabb, melegebb otthonba. Nézd meg, hol tölti mindennapjait Barack Obama!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.