Schobert Norbi tévétornát indít az ATV-n

2017.02.17. 09:35

Schobert Norbi hatalmas bejelentést tett, egy egykor legendás tévéműsort éleszt fel újra. A fitneszguruval újraindul a tévétorna az ATV-n!

Nagy bejelentést tett Schobert Norbi, ugyanis az ő közreműködésével újraindítanak egy legendás műsort. A fitneszguru tévétornát indít az ATV-n. Sokan emlékezhetnek még arra, amikor a tévétorna fénykorát élte: a Magyar Televízió egyik legnézettebb adása volt, és körülbelül 15 évig volt műsoron. Norbi szeretné feléleszteni ezt az egykor sikeres adást, naponta főműsoridőben mozoghatunk a fitneszguruval.

Schobert Norbi az otthon ülőket fogja tornáztatniForrás: Zsigmond László/Life.hu

"Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta az esti főműsoridőben ad majd a csatorna. A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik! Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog" – idézi a Ripost Schobert Norbit, aki az Esti Frizbi felvételén beszélt az új műsorról.

Schobert NorbiTévétornaATV