Így edzi testét Gáspár Evelin - Videó!

diéta Gáspár Evelin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin hihetetlen formában van, legutóbbi videóján megmutatta, milyen brutális súlyokat képes megmozgatni egy ültő helyében. 

Mára már nyoma sincs az egykori duci, fiús ruhákban járó kamaszlánynak, Evelin gyönyörű, vékony felnőtt nővé érett. A tökéletes alakot azonban nem adják ingyen. Győzike lánya számtalan diétát és táplálékkiegészítőt kipróbált már, mire elérte a vágyott kinézetet.

Gáspár Evelin megmutatta, hogyan edzi a testét Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Az étkezés mellett természetesen arra is figyel, hogy minél több sportot iktasson be az életébe. Ezúttal meg is mutatta, milyen komoly edzésprogramja van, még a saját edzőjét is képes felemelni... nem semmi, amit a videón láthatunk.

Amikor az edződ a súlyzód @szasssza88

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Vajon a sok edzés mind a teste tökéletesítése miatt van, vagy ez egyfajta búfelejtő, stresszoldó megoldás is, hiszen a híresztelések szerint Evelin és kedvese szakítottak. A fiatal lány közösségi oldalairól már a közös képek is eltűntek. Az idősebbik Gáspár lány mostanában minden idejét és szeretetét kiskutyájának szenteli.

Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/drlife/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! Dr. LifeOrigoPintér Tibor exénél beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált Ács Beatrixhttp://www.life.hu/drlife/20170207-pinter-tibor-acs-beatrix-klinikai-halal.htmlBár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány... Dr. LifeOrigoDemcsák Zsuzsa megjósolta: három hét múlva szül Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170116-som-balogh-edina-hamarosan-szulni-fog-elarulta-a-kislanya-nevet.htmlSom- Balogh Edina gyönyörű kismama. Terhességének 33. hétben jár, és szebb mint valaha. Dr. Life--Hódi Pamela elsírta magáthttp://www.life.hu/drlife/20170106-hodi-pamela-sirva-fakadt.htmlHódi Pamela életét egy súlyos betegség nehezíti meg, a klausztrofóbia. Már attól kikészül, ha egy játék során betekerik a testét. Dr. Life--Bódi Sylvit ledöntötte az influenzahttp://www.life.hu/drlife/20170102-bodi-sylvi-agynak-dolt.htmlBódi Sylvi nagyon sportos és egészséges életet él, ritkán dönti le a lábáról egy megbetegedés. Az influenza viszont most őt sem kerülte el. Dr. LifeOrigoMolnár Anikó volt párját okolja pánikbetegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20161116-molnar-aniko-szerint-parja-miatt-alakult-ki-a-panikrohama.htmlMolnár Anikó őszintén mesélt egykori párkapcsolatáról... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.