Szabó Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Eszter Várkonyi Andinak a Fem3 kamerái előtt egykori vásárlásmániájáról mesélt. Az énekesnő hatalmasat változott, amióta megismertük: kívül-belül. 

Az énekesnő elmesélte, rossz körülmények között élt a Megasztár előtt, amikor viszont megváltozott az anyagi helyzete, vásárlásmániás lett, rengeteget pénzt költött. Egy idő után azonban rájött, hogy ezt nem csinálhatja tovább. Sok holmiját eladta, amiből milliós összeg jött vissza... Azt állítja, ahogy régen a teli, most inkább az alaposan leválogatott szekrények teszik boldoggá.

Eszter azonban nemcsak világlátásában, de külsejében is sokat változott. Újra szőke, és 30 kilót fogyott, amelyről korábban így beszélt: "A fogyás lelki okait kutatva sok könyvben azt írják, hogy ha az ember a belső súlyát, fontosságát nem érzi elegendőnek, akkor növeszti meg a külső súlyt, hogy legalábbis látványban megjelenjen az, ami belülről hiányzik. Ebből kiindulva talán nem is olyan fura az, hogy én akkor alakultam át, amikor elegendő, sőt mondhatjuk, hogy rengeteg feladatot találtam magamnak, és igyekeztem minél hasznosabb lenni a világban, amik mellett az evés nem egy fő program lett, hanem a napi tevékenységek egy része. Nem tudom, hogy ez-e a fogyás titka, de egy próbát talán megér a hasznosságdiéta".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.