Kim Kardashian fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A csinos sztáranyuka újabb fotót villantott, de ezúttal jóval soványabban tűnik, mint ahogy megszokhattuk. Vajon miért?

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kim Kardashian feldolgozta a tavalyi év megrázkódtatásait, és az élete ismét visszatért a régi mederbe. Az szörnyű események után egy darabig visszavonult a nyilvánosság elől, ám nemrég egy új fotót posztolt.

Szombat este a Family Equality Council's Impact Awards gálán láthattuk a szexi sztáranyukát Los Angelesben. Az alkalomra választott fehér estélyiben tündöklő Kardashian szokásához híven csodásan festett, ám a Snapchatre feltöltött fotón az is látszik, hogy Kanye West kedvese eléggé le van fogyva.

Így nézett ki a szombat esti gálán Kim Kardashian Forrás: Snapchat

Nem csoda, ha a 36 éves édesanyát megviselte az utóbbi időszak, hiszen tavaly év végén kirabolták, ráadásul megkötözték, és halálosan meg is fenyegették. A támadókat azóta elfogták, de a lelki traumát Kim azóta is a szívén viseli.

7+1 tavaszi stílustipp plus size lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170309-tavaszi-stilustippek-plus-size-lanyoknak-es-noknek.htmlItt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. Trend--Fürdőruhában táncikál Vajna Tímea - videó!http://www.life.hu/trend/20170312-furdoruhaban-tancikal-vajna-timea-instagramra-toltotte-fel.htmlElképesztő videóval borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea. TrendOrigoHeti trendjelentés: közönséges ruhák és durva villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170310-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-halsey-tom-hiddleston.htmlA héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, ráadásul volt néhány meglehetősen furcsa outfit, ami kiverte nálunk a biztosítékot. Mutatjuk is a részleteket! TrendAFPKóros arcúnak gúnyolták, most szépségkirálynő lehet a 22 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20170312-aknes-arcbore-miatt-gunyoltak-a-lanyt.htmlA most 22 éves Rachel Crawley arcát 16 éves korától kezdve folyamatosan aknék borították. A lányt rengetegszer megalázták emiatt, teljesen elvesztette az önbizalmát. Aztán nagy lépésre szánta el magát, áprilisban már szépségkirálynővé koronázhatják szülővárosában, Prestonban. TrendOrigoSebestyén Balázs kicikizte Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/trend/20170311-sebestyen-balazs-kicikizte-kiss-ramonat-mert-enekelt.htmlKiss Ramóna már korábban is énekelt színházi darabokban, de a tévében eddig nem sokszor hallhattuk dalolászni. Most a Gyertek át! forgatásán szállt be egy népszerű dal refrénjébe.. TrendOrigoTóth Vera hosszú combokat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170310-toth-vera-megmutatta-hosszu-combjait.htmlTóth Vera néhány hónappal ezelőtt egy gyomorbypassműtéten esett át. A beavatkozás és a tudatos élet eredményeképpen az egykor duci énekesnő elképesztő formában van. Ezúttal tényleg nem hittünk a szemünknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.