Sarka Kata elárulta méreteit: ennyit nyom a műsorvezető

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
súly Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata folyamatosan edz azért, hogy tökéletes legyen az alakja, de még mindig nem elégedett. A műsorvezető elárulta, mi a célja, és azt is, hány kiló most. 

Rengetegszer jelentkezik be Sarka Kata az edzőteremből, folyamatosan küzd azért, hogy tökéletes legyen, ám ő még nem elégedett magával. Bár rajongói nem győzik dicsérni, Kata, úgy tűnik, nem hisz a szép szavaknak, mert nem tud leállni az edzéssel.

Sarka Kata elárulta a méreteit Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hiába nem eszik semmi hizlalót, és hiába jár már haza az edzőterembe, Kata még mindig nem annyi kiló, amennyi szeretne lenni. Legutóbb is egy reggeli kardioedzés után jelentkezett be Facebook-oldalán, ahol a rajongói kérdésére azt is elárulta, hogy mi a célja, és hogy hány kiló most.

A legtöbb nő nem szereti, ha a súlyáról faggatják, de a műsorvezető bátran bevallotta követőinek.

Sarka Kata méretei Forrás: Facebook/Sarka Kata
10 szuperétel, amit a pénztárcád sem fog megbánnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170322-10-szuperetel-amit-a-penztarcad-sem-fog-megbanni.htmlManapság egyre több új, vagy újra felfedezett szuperétel tűnik fel a piacon. Sokan azt gondolják, hogy nem is lehetnek igazán egészségesek chia mag, útifűmaghéj vagy éppen avokádó fogyasztása nélkül. Természetesen jó variálni a különböző alapanyagokat, de azt sem árt tudni, hogy a talán már túlságosan egyszerűnek, hagyományosnak gondolt, itthon termő zöldségek és gyümölcsök is hasonlóan kiemelkedőek vitaminok, ásványi anyagok vagy éppen egészséges zsírsavak, rostok és fehérjék szempontjából. Mutatjuk is a kedvenceiket! Ez Zsír!--Méreg vagy sem az aszpartám? Íme, az igazság a közkedvelt édesítőszerről!http://www.life.hu/ez-zsir/20170321-aszpartam-egeszseges-e-ez-a-mesterseges-edesitoszer.htmlSchobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, prof. dr. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy végérvényesen leszámoljanak a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel. Ez Zsír!ThinkstockMost vagy soha! Így kezdj neki a fogyókúránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170320-igy-kezdj-neki-a-fogyokuranak.htmlAz első napsugarak nemcsak a tavasz kezdetét jelzik, hanem azt is, hogy hamarosan lekerülnek rólunk a télikabátok, sőt, a dzsekik és pulóverek is, a hosszúnadrágokat leváltják a rövidnacik, a szoknyák, és hamarosan előkerülnek a bikinik is. Így az eddig két-három réteg ruha alatt rejtegetett felesleget villámtempóban próbáljuk leadni. De mégis hogyan legyünk igazán hatékonyak? Így vágj bele a fogyókúrába! Ez Zsír!--Ki korán kel, tényleg aranyat lel? Avagy egészségesebbek-e a korán kelők?http://www.life.hu/ez-zsir/20170317-a-korankelok-tenyleg-egeszsegesebbek.htmlHajnali pacsirták kontra éjjeli baglyok. Melyik életmód hívei az egészségesebbek? Ezt boncolgatta egy nemrégiben megjelent finn tanulmány. Ez Zsír!ThinkstockHogyan lesz feszes hasad? Kiss Virág fitneszversenyző megmutatja!http://www.life.hu/ez-zsir/20170316-kiss-virag-profi-fitneszversenyzo-ezeket-a-gyakorlatokat-ajanlja-a-kockahasert.htmlLegutóbb a formás popsihoz, most pedig a tónusos hasizom eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág, aki éppen ezen a hétvégén áll színpadra először profi fitneszversenyzőként. Ez Zsír!--Rengeteget fogyott a nő, végül mégis torz lett: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170313-torz-lett-a-no-aki-rengeteget-fogyott.htmlMegelégelte, hogy egész életében a súlyával bántották, ám most átesett a ló túloldalára: teljesen eltorzult a teste. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.