Egy éve nem iszik alkoholt a férfi, így változott meg a teste

alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. 

Klamsykrawl egy év alatt 24 kilót fogyott, de hozzátette, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ezerszer boldogabb, mint korábban. Rendeződött a vérnyomása, és mentálisan is stabilabb lett. Eddig alkohollal kezelte szorongásait, most edzéssel oldja a feszültséget.

A férfi arról is beszámolt, hogy egy éven keresztül érlelte magában a gondolatot, hogy abbahagyja az ivást, amíg egyszer csak tényleg elhatározta magát. Elmesélte, igazán az első hét volt nehéz, önutálattal és alvászavarokkal küzdött, és egy ideig evéssel kompenzálta az ivást. Hozzátette, hogy szívesen segít bárkinek, aki hasonló gondokkal küzd.

Kapócs Zsóka lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170319-kapocs-zsoka-szineszno-lefogyott.htmlKapócs Zsóka a Facebookon mutatta meg, hogy milyen sokat változott a teste az elmúlt időszakban. Van, aki kételkedik a diétás módszerében, de a színésznő állítja, mindkét képen ő szerepel. Ez Zsír!Origo200 kilóról 36-os méretig fogyott Honey Boo Boo édesanyja, Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-200-kilorol-36-os-meretig-fogyott-honey-boo-boo-edesanyja-mama-june.htmlLefogyott a 200 kilós Mama June, Honey Boo Boo édesanyja. Ez Zsír!--Tóth Vera megtalálta az örömet a sportbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-toth-vera-megtalalta-az-oromet-a-sportban-amiota-lefogyott.htmlAmióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra: "Nincs olyan vágyam, hogy én legyek a legszexibb nő "http://www.life.hu/ez-zsir/20170305-szinetar-dora-egeszseges-eletmodrol-beszel.htmlSzínészetről, magánéletről, szépségről adott interjút Szinetár Dóra. A színésznő a 40-en túl is remekül érzi magát a bőrében, és azt is elárulta, mit tesz meg azért, hogy ez még hosszú ideig így is legyen. Ez Zsír!OrigoÍgy fest egy középkorú nő természetes teste - Se plasztika, se retushttp://www.life.hu/ez-zsir/20170305-igy-fest-egy-kozepkoru-no-termeszetes-teste-andri-screiber-fotoi.htmlKülönleges fotósorozatot készített saját öregedéséről Andi Schreiber. Ez Zsír!--Két kép, egy nő, alig 1 kiló különbség: szinte hihetetlenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170304-a-kilok-szama-nem-minden.htmlFontos dologra hívja fel a figyelmet Adrienne Osuna. Állítja, a kiló csak egy szám, van, ami sokkal többet számít. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.