Kiszel Tünde lányának, Donatellának gyönyörű alakja van

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
popsi Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lányával az Erkel Színházban járt, Johann Strauss: A cigánybáró előadását tekintették meg. "Csodálatos előadás volt" – írta ki a művésznő a nyilvános Instagram-oldalára.

Nem lehet azonban szó nélkül elmenni Donatella csodás alakja mellett sem. Kiszel Tünde lánya ugyanis nemcsak bombaformát, de tökéletesen kerek popsit is villantott:

Sokan álmodnak ilyen tomporról Forrás: Instagram/kiszeltunde

Nem csoda hát, hogy a 15 éves lány kacérkodik a modellkedéssel, édesanyjától ugyanis csodás géneket örökölt.

Így csíráztass otthon, és legyél mindig egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170324-csiraztass-otthon.htmlA csírák igazi ősi életenergiát hordoznak, a növények esszenciáját tartalmazzák. Vitaminbombák, de ásványi anyagokban, antioxidánsokban, enzimekben is bővelkednek, ráadásul a legegyszerűbb szendvicset és salátát is feldobják, de zöldséglevekbe is lehet turmixolni. Ez Zsír!ThinkstockEgy éve nem iszik alkoholt a férfi, így változott meg a testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170325-egy-eve-nem-iszik-alkoholt-a-ferfi-igy-valtozott-meg-a-teste.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. Ez Zsír!OrigoTengermély dekoltázst villantott a karcsú Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170324-toth-vera-dekoltazst-villantott.htmlTóth Vera egyszerűen nem tud leállni, de az a legjobb, hogy nem is kell neki. Ez Zsír!--Hihetetlen étrenddel fogyott egy nő 83 kilót - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170323-tonhal-salataval-es-fagylalttal-fogyott-le-egy-no.htmlA 25 éves lány elképesztő fogyáson ment keresztül, és most boldogabb, mint valaha. Ez Zsír!OrigoHihetetlenül szexi lett a kövér fiú - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170323-szexi-ferfi-lett-a-depresszios-kover-fiubol.htmlEgyszerűen nem is lehet ép ésszel felfogni a látottakat, ugyanis az egykor depressziós, kövér fiúból igazi csábító férfi lett. Le a kalappal! Ez Zsír!Origo10 szuperétel, amit a pénztárcád sem fog megbánnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170322-10-szuperetel-amit-a-penztarcad-sem-fog-megbanni.htmlManapság egyre több új vagy újra felfedezett szuperétel tűnik fel a piacon. Sokan azt gondolják, hogy nem is lehetnek igazán egészségesek chiamag, útifűmaghéj vagy éppen avokádó fogyasztása nélkül. Természetesen jó variálni a különböző alapanyagokat, de azt sem árt tudni, hogy a talán már túlságosan egyszerűnek, hagyományosnak gondolt, itthon termő zöldségek és gyümölcsök is hasonlóan kiemelkedőek vitaminok, ásványi anyagok vagy éppen egészséges zsírsavak, rostok és fehérjék szempontjából. Mutatjuk is a kedvenceiket! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.