Schobert Norbi ingyen segít a fogynivágyóknak

ingyen Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbinak szívügye, hogy a túlsúlyos emberek megszabaduljanak a feleslegtől, ezért most újabb nagy kampányba fog. A fitneszkirály egyszerre szeretne 2000 embert lefogyasztani, első lépésként a „Nagy duci napon" ingyenes előadást tart.

Schobert Norbi mindenkin szeretne segíteni, aki valamiért nem tud megszabadulni a felesleges kilóitól. Ennek érdekében először tapasztalatait osztja meg a fitneszguru az életmódváltásról, a fogyásról és a motivációról. Ingyenes előadásán Norbi abban segít, hogy a fogyni vágyók ki tudjanak tartani az elhatározásuk mellett, valamint személyes tanácsadással is ellátja a jelentkezőket.

Schobert Norbi világrekordra készül Forrás: Zsigmond László/Life.hu

A részvételhez a Facebookon kell regisztrálni. Amennyiben többen lesznek, mint 2000 fő, akkor aznap még egy előadást tart Norbi, hogy senki ne maradjon le a lehetőségről. A jelentkezőkből a közösségi oldalon egy zárt csoportot is csinál, és a tagoknak napi szinten segít tanácsokkal, konkrét étrenddel, és bármikor lehet hozzá fordulni, ha elakad valaki. Április 23-án Norbi mellett azok is megjelennek, akiket már sikeresen lefogyasztott, például Géza bácsi, aki már 166 kilótól szabadult meg. Az ő története is motiválhatja a fogyni vágyókat, Norbi tapasztalatai mellett, hiszen Géza bácsi ma már minőségi életet tud élni, és ez másoknak is sikerülhet!

Itt lesz Schobert Norbi előadása

Schobert Norbert sok szeretettel vár mindenkit, akit bármilyen formában érint a túlsúly az életmódváltó tréningjére 2017. április 23-án, vasárnap 11.00-tól a budapesti Novotel Hotel kongresszusi központjában (Budapest, XII. Kerület Alkotás utca 63-67).

!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Szukralóz pró és kontra: fogyasszuk-e ezt a modern édesítőszert?http://www.life.hu/ez-zsir/20170328-szukraloz-edesitoszer-egeszseges-e.htmlSchobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, dr. prof. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy végérvényesen leszámoljanak a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel. Ez Zsír!ThinkstockEz a legjobb diétás édesség, amit fogyókúra alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170324-igy-keszul-az-egeszseges-brownie-recept.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak éppen néhány alapanyagot kell kihagynod a receptből, mint például a cukrot és a lisztet. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--12 kilót fogyott Tarján Zsófi - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170327-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlTarján Zsófi már egy ideje komolyan diétázik, és rendszeresen edzeni is jár. Most megnézhetjük az eredményt, sőt az énekesnő a mindennapi nehézségekről is beszélt. Ez Zsír!OrigoKiszel Tünde lányának, Donatellának gyönyörű alakja vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170326-kiszel-tunde-lanyanak-donatellanak-dogos-popsija-van.htmlKiszel Tünde lányával az Erkel Színházban járt, Johann Strauss: A cigánybáró előadását tekintették meg. "Csodálatos előadás volt" – írta ki a művésznő a nyilvános Instagram-oldalára. Ez Zsír!OrigoÍgy csíráztass otthon, és legyél mindig egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170324-csiraztass-otthon.htmlA csírák igazi ősi életenergiát hordoznak, a növények esszenciáját tartalmazzák. Vitaminbombák, de ásványi anyagokban, antioxidánsokban, enzimekben is bővelkednek, ráadásul a legegyszerűbb szendvicset és salátát is feldobják, de zöldséglevekbe is lehet turmixolni. Ez Zsír!ThinkstockEgy éve nem iszik alkoholt a férfi, így változott meg a testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170325-egy-eve-nem-iszik-alkoholt-a-ferfi-igy-valtozott-meg-a-teste.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.