Őket kövesd az Instagramon, ha extra motivációra lenne szükséged

motiváció egészséges életmód sport Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért imádjuk az Instagramot? Például azért, mert motivációból ott soha nincs hiány. Ha az életmódváltás nehézségeit éled, akkor ideje követned azokat a hétköznapi embereket, vagy éppen sportolókat, akik a kitartás terén mindenkit felülmúlnak. Mutatjuk is a kedvenceinket!

@krisztigokler

Ha így nem ugrik be elsőre a neve, akkor csak annyit mondunk Oatmeal queen, azaz Zabkásakirálynő. Kriszti a 17. születésnapja után döntött az életmódváltás mellett. Fél év alatt leadott 15 kilót, amit a rendszeres sportolással és az étrendje átalakításával ért el. Saját bevallása szerint lusta lányból lett igazi sportőrült. Instagram-oldalát 2013-ban indította. Azóta négy év telt el, és Kriszti már ott tart, hogy második bikinifitnesz-versenyére készül.

@krisztigokler Forrás: instagram.com/krisztigokler

@fit.love.reka

Réka 2015 elején indította Instagram-oldalát. A 27 éves lány igazi szerelme a futás, úgyhogy ha te is ezzel a sporttal barátkozol, de még egyszer-egyszer nehezedre esik elindulni, kövesd Rékát, akinek a fotóiról sugárzik az életerő. Ne feledd, te is eljuthatsz oda, hogy mindennap fitt és energikus vagy. A csodás ételfotókból természetesen nála sincs hiány, bátran less el tőle ötleteket.

@fit.love.reka Forrás: instagram.com/fit.love.reka

@numbava

A kreatív ételötleteknek és a dobozolásnak Gazdag Tündi is nagy mestere. Szinte energetizálnak az ételfotói, hidd el, minél többet nézed őket, egyre inkább csak ezeket az egészséges finomságokat fogod kívánni. Tündi 2014-ben állandó betegeskedése miatt fordult orvoshoz, aki bélfertőzést diagnosztizált nála. Ez volt az utolsó csepp a pohárban: Tündi a gondolkodásmódját és életmódját is gyökeresen megváltoztatta. Ma már közel 25 ezer embert inspirál a története és Instagram-oldala.

@numbava Forrás: instagram.com/numbava

Így lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündi

Szeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

@fitnessjunkiehu

Simon Alexandra hivatása szerint edző. Az általa kifejlesztett 8 hetes zsírégető kihívást rengetegen elvégezték már. Az eredmények pedig igencsak látványosak, amit te is megnézhetsz, ha csekkolod Alexandra Instagram-oldalát, ahol rendszeresen posztolja az inspiráló sikertörténeteket. Egyébként egy másik profilt és létrehozott, ami kifejezetten az egészséges ételekről szól, úgyhogy receptekért irány a @fitnessjunkiediet.

@fitnessjunkiehu Forrás: instagram.com/fitnessjunkiehu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.