Rudolf Péter az 1945 című film kedvéért kopasz és elhízott lett

Forrás: Titanic -
film hízás Rudolf Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rudolf Péter kopaszra borotválta a fejét, és több mint 10 kilót szedett fel egy filmszerep kedvéért, méghozzá a 1945 című film főszerepéért. Felesége minden reggel megijedt tőle.

Rudolf Péter mindent megtett az 1945 című film főszerepe kedvéért, ami meg is hozta a sikert számára. Itthon és külföldön is tetszést aratott a színművész alakítása és átalakulása egyaránt. Rudolf Péter ugyanis több mint 10 kilót szedett fel, és a haját is leborotválta. Teljesen kopasz lett.

Rudolf Péter az 1945 című filmben Forrás: Titanic

Több mint tíz kilót sikerült magamra szednem egy hónap alatt.

mesélte a BorsnakEbből az elhízott állapotból öt hónap lett, mert a Sándor Pali-film forgatása rögtön ezután kezdődött. Szinte egyikből mentem a másikba, nem lehet lefogyni egyik percről a másikra. Aztán a kutyám segítségével nagyokat futottam, kiiktattam a szénhidrátot, visszamentem focizni""Minden reggel megijedt szegény, mindig nulláról indítottam a napot"
aki nemrég arról beszélt, hogyan fulladt meg majdnem egy csirkepaprikástól

5 étel, amiről nem is gondolnád, hogy tele van cukorralhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-5-etel-amirol-nem-is-gondolnad-hogy-tele-van-cukorral.htmlRengeteg olyan ételt fogyasztunk bűntudat nélkül, amiről valójában nem is sejtjük, hogy mennyi cukrot, mennyi feleslegesen bevitt kalóriát tartalmaz. Íme néhány ilyen termék, amiket jobb elkerülni, ha az egészséges életmód híve vagy, ha fogyni szeretnél, vagy szeretnéd megőrizni az alakodat. Ez Zsír!ThinkstockUhh... Brutális felsőtestet villantott Apáti Bencehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170409-apati-bence-brutalis-felsotestet-villantott-apati-bence.htmlKasza Tibi zöld hajjal, a 60 éves Ábrahám Edit pedig testhez tapadó fitneszcuccban szexizett. Apáti Bence viszont egy országot hoztott zavarba a felsőtestével a Nagy Duett második adásában. Ez Zsír!--Álomalakot villantott a Forma-1 jócsaja, Carmen Jordahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170409-carmen-jorda-bikinialakot-villantott.htmlAzt már a szezonnyitó ausztrál futam előtt tudtuk, hogy idén is Carmen Jorda a Forma-1 legjobb nője. Ez Zsír!--Alig maradt valami Gáspár Evelin derekábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170409-gaspar-evelin-egyre-vekonyabb-dogos-foto.htmlGáspár Evelin egyre vékonyabb. Több ízben is beszámoltunk már róla, hogy Győzike lánya bomba formában van. Most pedig újra darázsderekat villantott. Ez Zsír!OrigoCukor és cukor között is van különbség! Így edd az édesethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-nem-minden-cukor-artalmas-ha-megfelelo-formaban-visszuk-be-a-szervezetbe.htmlSchobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, prof. dr. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy végérvényesen leszámoljanak a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel. Ez Zsír!ThinkstockPuzsér Róbert 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170408-puzser-robert-40-kilot-fogyott-es-pszichoterapiara-jar.htmlKüldetéstudatáról, szorongásáról és fogyásáról beszélt D. Tóth Krisztának Puzsér Róbert. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.