Wolf Kati hízókúrára fogta magát

Forrás: Wolf Kati -
fogyás hízás Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati olyan problémával küzd, amit a legtöbb nő elképzelni sem tud: a sztáranyuka túlságosan vékonynak tartja magát. 

Wolf Kati bevallottan imádja a testmozgást: úszni és futni jár, pedig mondhatni pörgősek a mindennapjai, és nem nagyon van ideje elkényelmesedni. A sztáranyuka elárulta, hogy néha már arra kell figyelnie, nehogy túl sok energiát adjon le, mert akkor fékezhetetlen fogyásnak indulna.

Állítása szerint a gyerekek születése előtt nem volt ilyen vékony, ám őt a várandós állapot nem hízlalta,

hanem inkább fogyasztotta.

"A gyerekek előtt nem voltam ennyire vékony. Engem ők egy kicsit "megettek", amire persze utólag is azt szoktam mondani, hogy egészségükre" - mesélte viccesen Kati.

Wolf Katinak vigyáznia kell, nehogy túlságosan lefogyjon Forrás: Wolf Kati

A 42 éves énekesnő szerint mindenkinek olyan célokat kell kitűznie maga elé, amit a személyiségéből, testalkatából fakadóan el tud érni. Éppen ezért elhatározta, hogy 5-6 kilót magára szed, mert úgy sokkal jobban érezné magát, és nehéz munkával ez sikerült is.

"Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, jó a közérzetem, de vigyáznom kell, mert amikor beindul a koncertszezon okozta hajtás, és éjjel nappal dolgozunk a zenekarommal, sajnos olvadnak le rólam a kilók" - írta meg a hot! Magazin.

Wolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"

A kétgyermekes anya gyakran kap az alakjával kapcsolatos megjegyzéseket, egyesek szerint betegesen sovány. Az énekesnő, akinek gyerekkora óta fiús alkata van, elutasítja a vádakat. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.