Bethany Tomlinson csontsovány volt, ma bombázó - Fotók!

Forrás: Instagram/Bethany Tomlinson -
Bethany Tomlinson hízás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig tartó küzdelem árán tudott Bethany Tomlinson annyit hízni, hogy tükörbe merjen nézni. Mindig is csontsovány volt, és gyűlölte a testét, ezért sokat harcolt, hogy elérje álomalakját, de sikerült. Most modellként másokat inspirál, akik szintén küzdenek a tökéletes testért.

Egész életében egészségtelen, kalóriadús ételeket fogyasztott, mégsem tudott egyetlen dekát sem hízni. Bethany Tomlinsont mindenki irigyelte ezért a tulajdonságáért, miközben ő szenvedett a soványságától. Egyszerűen gyűlölte a testét, tükörbe sem tudott nézni, és még a barátja sem láthatta őt soha meztelenül. Folyamatosan hízni akart, de rá kellett jönnie, nem attól fog, ha tömi magába az egészségtelen ételeket.

Bethany Tomlinson csontsovány volt, ma bombázó! Forrás: Instagram/Bethany Tomlinson

Elhatározta, hogy véghez viszi célját még akkor is, ha barátai nem értik meg. Elkezdett edzőterembe járni, és a közösségi oldalakról különböző praktikákat lesett el, hogyan gyarapíthatja súlyát.

Nem volt semmi önbecsülésem. Még a barátom előtt is felvettem a pólót, nehogy meglássa a bordáimat"

írja az Express

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.