Kim Kardashian fotó szexi fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerekfenekek koronázatlan királynője igen csak le van fogyva, még magához képest is látványos a különbség. Fotó!

A kétgyermekes édesanya sosem volt az a "botsáska" alkat, de a rajongói javarészt pont ezért szeretik, hiszen ettől olyan kerekek az idomai.

A második terhessége alkalmával azonban kicsit több kiló szaladt fel rá, mint amennyit szeretett volna, amit aztán nem is tudott egy könnyen leadni.

A mostani képeit nézve viszont úgy tűnik sikerült kiküszöbölni a csorbát, ugyanis olyan bomba alakja lett, amilyen még talán soha nem is volt ezelőtt. Láthatóan jobban is érzi magát bőrében, ugyanis a frissen napvilágra került fotóin kizárólag olyan ruhákat viselt, amelyek még jobban kihangsúlyozzák a tökéletes testét.

Kim Kardashian még sosem nézett ki ilyen jól Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Kim Kardashian gyereket szeretne, pedig nem lenne szabad

A 36 éves sztár egy televíziós talkshowban vallotta be, hogy igyekszik ismét teherbe esni kedvesétől Kanye Westtől. Elárulta, hogy az orvosok már az első gyermek születése útán óva intette egy újabb terhességtől, de Kardashian a másodikat is bevállalta. Olvass tovább itt...

Bethany Tomlinson csontsovány volt, ma bombázó - Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170421-bethany-tomlinson-csontsovany-volt.htmlÉvekig tartó küzdelem árán tudott Bethany Tomlinson annyit hízni, hogy tükörbe merjen nézni. Mindig is csontsovány volt, és gyűlölte a testét, ezért sokat harcolt, hogy elérje álomalakját, de sikerült. Most modellként másokat inspirál, akik szintén küzdenek a tökéletes testért. Ez Zsír!OrigoMentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-mentalis-trening-igy-allitsd-at-az-agyad-ha-fogyni-szeretnel.htmlNagyon fontos, hogy a fogyásnak, életmódváltásnak úgy kezdj neki, hogy mentálisan abszolút topon vagy. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele. Ez Zsír!ThinkstockWolf Kati hízókúrára fogta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170420-wolf-kati-szandekos-hizokuraba-kezdett.htmlWolf Kati olyan problémával küzd, amit a legtöbb nő elképzelni sem tud: a sztáranyuka túlságosan vékonynak tartja magát. Ez Zsír!--Erdélyi Mónika lefogyott: nagyon csinos a műsorvezető - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170420-erdelyi-monika-nagyon-csinos.htmlErdélyi Mónika sokáig küzdött a súlyával, de úgy tűnik, mára megtalálta az egyensúlyt. Súlyfeleslege lassan már a múlté. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.hu15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!Origo5 sport, amit ki kell próbálnia a gyerekednekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-5-sport-amit-ki-kell-probalnia-a-gyerekednek.htmlAz egészséges életmódnak a rendszeres testmozgás is fontos része, ezt pedig a legjobb már gyerekkorban megtanítani. Ha valaki gyerekként megszereti a testmozgást, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindig fontos része lesz az életének, így pedig rengeteget tesz önmagáért. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.