130 kilósra hízott Kozso

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat küzdött a felépüléséért az agyvérzésen és agyműtéten átesett Kozso. A zenész ma állítja: teljesen felépült, de nagy ára volt ennek. 

Kozso a gyógyszerek mellékhatásaként nagyon meghízott, de már lassan újra a megszokott formájában van.

"Most már el merem mondani, hogy a gyógyszerek miatt majdnem százharminc kilósra híztam. Mondanom sem kell, mennyire nem éreztem jól magam a bőrömben. Komoly életmódváltásra volt szükségem. Elkezdtem sportolni, diétázni. Meg is lett az eredménye, már százkét kilóra lementem. Általában kilencven körül mozgok, az a végső cél" – nyilatozta a Borsnak Kozso.

Kozso Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!OrigoDögös, bikinis képen Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170414-dogos-bikinis-kepen-hosszu-katinka.htmlEgy régebbi képet osztott meg a közösségi oldalán az úszónő. Rajongói elaléltak tőle. Ez Zsír!--Egy éve nem iszik alkoholt a férfi, így változott meg a testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170325-egy-eve-nem-iszik-alkoholt-a-ferfi-igy-valtozott-meg-a-teste.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. Ez Zsír!OrigoKapócs Zsóka lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170319-kapocs-zsoka-szineszno-lefogyott.htmlKapócs Zsóka a Facebookon mutatta meg, hogy milyen sokat változott a teste az elmúlt időszakban. Van, aki kételkedik a diétás módszerében, de a színésznő állítja, mindkét képen ő szerepel. Ez Zsír!Origo200 kilóról 36-os méretig fogyott Honey Boo Boo édesanyja, Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-200-kilorol-36-os-meretig-fogyott-honey-boo-boo-edesanyja-mama-june.htmlLefogyott a 200 kilós Mama June, Honey Boo Boo édesanyja. Ez Zsír!--Meztelen fotókon pózol Ashley Graham plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-meztelen-fotokon-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA teltebb nők is lehetnek vonzóak: Ashley Graham minden fotójával ezt bizonyítja. A plus size modell persze nem amellett kampányol, hogy hagyjuk el magunkat, ő is rendszeresen sportol, de úgy véli, vállaljuk büszkén az adottságainkat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.