Tóth Vera sosem volt még ilyen dögös

fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Vera úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell. Most pedig újabb csodás képeket helyezett el az Instagram-oldalán.

Vera, aki amerikai nyaralása alatt is végig diétázott, csodásan fest legújabb fotóján. Bátran megmutatja a dekoltázsát, vékony lábairól pedig alig tudjuk levenni a tekintetünket.

Tóth Vera nagyon dögös Forrás: Instagram/verajuska

Vera komoly életmódváltáson átesett. Korábban elmondta, hogy háromhetes amerikai körútján is sikeresen tartotta a diétáját, ellenállt a junk foodnak, napi 15 kilométert sétált, és 4 kilóval könnyebben tért haza. Gratulálunk az akaraterejéhez és a csodás alakjához!

Koncert előtt #magyarázok #rapülőkdebrecen

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Vidám étkezések, szuper konyhai kiegészítők - Bazár!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-vidam-etkezesekhez-kiegeszitok.htmlA hétköznapi rohanások után hétvégén az étkezéseknek is jobban megadjuk a módját. Legalábbis meg kellene. Ehhez pedig szuper változatosságot biztosítanak a vidám konyhai kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a reggeli tojást vagy éppen palacsintát, de egy csokis keksz is izgalmasabb, ha békakirályos és a torta is lenyűgözőbb, ha masnis. Ez Zsír!Origo130 kilósra hízott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170422-130-kilosra-hizott-kozso-az-agymutete-utan.htmlSokat küzdött a felépüléséért az agyvérzésen és agyműtéten átesett Kozso. A zenész ma állítja: teljesen felépült, de nagy ára volt ennek. Ez Zsír!--Kim Kardashian rengeteget fogyott a szülés óta: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170421-nagy-fogyason-esett-at-kim-kardashian.htmlA kerekfenekek koronázatlan királynője igen csak le van fogyva, még magához képest is látványos a különbség. Fotó! Ez Zsír!--Bethany Tomlinson csontsovány volt, ma bombázó - Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170421-bethany-tomlinson-csontsovany-volt.htmlÉvekig tartó küzdelem árán tudott Bethany Tomlinson annyit hízni, hogy tükörbe merjen nézni. Mindig is csontsovány volt, és gyűlölte a testét, ezért sokat harcolt, hogy elérje álomalakját, de sikerült. Most modellként másokat inspirál, akik szintén küzdenek a tökéletes testért. Ez Zsír!OrigoMentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-mentalis-trening-igy-allitsd-at-az-agyad-ha-fogyni-szeretnel.htmlNagyon fontos, hogy a fogyásnak, életmódváltásnak úgy kezdj neki, hogy mentálisan abszolút topon vagy. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele. Ez Zsír!ThinkstockWolf Kati hízókúrára fogta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170420-wolf-kati-szandekos-hizokuraba-kezdett.htmlWolf Kati olyan problémával küzd, amit a legtöbb nő elképzelni sem tud: a sztáranyuka túlságosan vékonynak tartja magát. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.