kim kardashian fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

A sztármama talán legvonzóbb és legszembetűnőbb testrésze a feneke, amiről most friss fotók kerültek elő. Kim Kardashiannek a hatalmas hátsója a védjegye, ami rengeteg férfi fantáziáját izgatja, ám eddig nem láthattuk teljes valójában. A paparazzóknak köszönhetően azonban ez sem maradt örökké titok, de a valóság kissé kiábrándító.

Kim Kardashian ikonikus hátsója Forrás: Giphy

A celebmami popója ugyanis egyáltalán nem olyan feszes, mint ahogy azt eddig hittük. Családjával együtt fürdőzgetett a tengerparton, természetesen minden lépését megörökítették a szemfüles lesifotósok, így derülhetett ki, hogy

Kim Kardashian hátsója valóban nagy, de ez az egyetlen, ami igaz volt az eddig róla látott képeken.

A celebről készült fotókon látszik, hogy bizony neki is fel kellene vennie a harcot a narancsbőrrel! A róla készült képeket itt nézheted meg!

Így sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Ezt a diétás kekszet bármikor nassolhatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-ezt-a-dietas-kekszet-barmikor-nassolhatod-fittanyu-receptje.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--250 kilót fogyott a világ legkövérebb nője: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170424-rohamos-fogyasba-kezdett-az-otszazkilos-no.htmlA világ legkövérebb nője drasztikus fogyásba kezdett, úgy tűnik, most már semmi sem állíthatja meg. Ez Zsír!--Így táncol Lizzy, a 15 éves, túlsúlyos balerina – Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170424-lizzy-a-tulsulyos-balerina.htmlSenki nem mondta neki, hogy lehetetlen dologra vállalkozik, így megcsinálta. A nem kevés súlyfelesleggel küzdő lány balerina akart lenni, és az is lett! Ez Zsír!OrigoFogadd meg a díjnyertes fitneszversenyző, Kiss Virág tanácsait!http://www.life.hu/ez-zsir/20170423-kiss-virag-motivacios-szeminariumon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, korábban Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált Kiss Virág fitneszversenyzőnek az egyik győzelme után. Nem csoda, hogy Virág már több motivációs szemináriumot is tartott, ahol követőivel is találkozhat. Ez Zsír!--Tóth Vera sosem volt még ilyen dögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170423-toth-vera-nagyon-dogos.htmlPár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Vera úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell. Most pedig újabb csodás képeket helyezett el az Instagram-oldalán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.