Tess Holiday vállalja méreteit: a plus size modell mindent megmutat - Fotó!

szoptatás Tess Holiday dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat hívunk plus size modellnek, de ha valakire tényleg igaz ez, akkor az Tess Holiday. Tényleg hatalmas méretekkel rendelkezik, és ezt mindenkinek meg is mutatja. Életének minden percét megosztja, legyen szó tükörszelfiről, vagy szoptatásról.

Tess Holiday az igazi plus size modell, aki hatalmas méretei ellenére büszke a testére. Ezt megmutatni sem fél, és nemcsak divatkampányokban, hanem a közösségi oldalán is. Látható, mennyire ki van békülve saját magával és az életével. Tess Holiday gyakran meg is mutatja követőinek, hogyan telnek a napjai, méretei ellenére nem fél brutális dekoltázst sem villantani.

Tess Holiday brutális dekoltázsa Forrás: Instagram/Tess Holiday

Tess szerint ugyanis attól, hogy valaki kövér még lehet szexi, és ezt be is bizonyítja. Többnyire a követőinek is tetszik ez a hozzáállás, és bár még mindig vannak, akik kritizálják, a legtöbben csak elismerően nyilatkoznak a modellről képei alatt, aki azt sem félt megmutatni, hogy milyen, amikor szoptatja kisfiát!

Tess Holiday így szoptatja a gyermekét Forrás: Instagram/Tess Holiday
VV Mici bikinis képet posztolt: nagyon lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-vv-mici-bikinis-kepet-posztolt-nagyon-lefogyott.htmlVV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A ValóVilág játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából és most megmutatta, hol tart. Nagyon csinos lett! Ez Zsír!OrigoBüszkeségeink: a magyar ritmikusgimnasztika-csapat a hazai Eb-n szerepelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170425-hazank-ritmikus-gimnasztika-europa-bajnoksagot-rendez.htmlAlig négy hét múlva a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk a ritmikusgimnasztika-Európa-bajnokság mezőnyét, köztük a magyar reménységeinket. A kontinensbajnokság május 19-én kezdődik, és 21-ig tart. Ez Zsír!Origo116 kilót dobott le egy komplett család: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-egyutt-kezdett-fogyokuraba-egy-csalad.htmlSzokták mondani, hogy mindent sokkal jobb együtt csinálni, mint egyedül. Éppen ezért a Schofield család minden tagja életmódot váltott, amikor már úgy érezték kezdenek csúnyán elhízni. Ez Zsír!ThinkstockÍgy sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Kim Kardashian feneke nem olyan feszes http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-kim-kardashian-feneke-nem-feszes.htmlA fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri! Ez Zsír!OrigoTóth Vera sosem volt még ilyen dögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170423-toth-vera-nagyon-dogos.htmlPár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Vera úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell. Most pedig újabb csodás képeket helyezett el az Instagram-oldalán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.