VV Mici bikinis képet posztolt: nagyon lefogyott - Fotó!

VV Mici fogyás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A Való Világ játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából, és most megmutatta, hol tart. Nagyon csinos lett! 

VV Mici azóta küzd a súlyával, mióta kiesett a Való Világból. A játékos már a villában sem volt megelégedve az alakjával, és folyamatosan edz azért, hogy csinosabb legyen. Mici testének alakulását meg is osztja a rajongóival, akik teljesen ledöbbentek a legutóbbi fotóján, ugyanis elképesztő az átalakulás.

VV Mici egyre csinosabb Forrás: Instagram/micikee

Mici bikiniben mutatta meg alakját az Instagram-oldalán, a követői pedig csak ámulni tudtak. Kivétel nélkül mindegyikük szerint nagyon lefogyott az egykori játékos, és hihetetlenül csinos lett. Már bikinit is bátran hordhat, nem kell aggódnia azért, hogy hamarosan itt a nyár, és le kell vetkőznie! Bár még akadnak, akik bántják testalkata miatt, Mici nagyon jó úton halad a tökéletes test felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.