Ezt ette Jackie Kennedy: nagyon szigorú étrendet követett

Forrás: AFP -
Jackie Kennedy étrend evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jackie Kennedyre az egész világ figyelt, éppen ezért nem volt mindegy, hogy milyen ruhákat visel, és milyen az alakja. Egykori asszisztense most elárulta, miért volt olyan vékony az egykori first lady.

Jackie Kennedyt nemcsak a közvélemény imádta, hanem a politikusok is. Ő mindig tudta, hogy mit illik felvenni és hogyan kell viselkedni, soha nem lőtt mellé. Intelligens és tanult nő volt, ennek ellenére ő is alaposan sanyargatta magát. Egykori asszisztense, Kathy McKeon felfedte, milyen szigorú étrendet követett Jackie azért, hogy formában maradjon.

Jackie Kennedy szigorú étrendet követett Forrás: AFP

"Egy főtt tojást evett reggelire teával, ebédre pedig túrót fogyasztott friss gyümölcsökkel. Vacsorára csirkemellet vagy halat evett párolt zöldségekkel, olykor salátával" – mesélte az egykori asszisztens, aki azért azt is elárulta, néha tett kivételt a first lady.

Néha éjszaka összeütköztünk egymással a konyhában.

Daily Mailnek

Molnár Anikó régi fotóival motiválja magát a fogyásra: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-igy-keszul-molnar-aniko-a-bikiniszezonra.htmlA magyar híresség elárulta, hogy nagyon régóta küzd a kilókkal, de már 4 ruhaméretet is fogyott. Ez Zsír!--Tess Holiday vállalja méreteit: a plus size modell mindent megmutat - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-tess-holiday-mindent-megmutat-az-eletebol.htmlSokakat hívunk plus size modellnek, de ha valakire tényleg igaz ez, akkor az Tess Holiday. Tényleg hatalmas méretekkel rendelkezik, és ezt mindenkinek meg is mutatja. Életének minden percét megosztja, legyen szó tükörszelfiről, vagy szoptatásról. Ez Zsír!OrigoNők szteroid előtt és szteroid után - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-nok-szteroid-elott-es-szteroid-utan-durva-fotok.htmlA hosszú időn keresztül nagy dózisban szedett szteroid elképesztő módon alakított át embereket. A következőkben négy olyan nőt, olyan sportolót mutatunk be, akiknek tönkretette az életét a szer. Ez Zsír!--VV Mici bikinis képet posztolt: nagyon lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-vv-mici-bikinis-kepet-posztolt-nagyon-lefogyott.htmlVV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A Való Világ játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából, és most megmutatta, hol tart. Nagyon csinos lett! Ez Zsír!OrigoKim Kardashian feneke nem olyan feszes http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-kim-kardashian-feneke-nem-feszes.htmlA fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri! Ez Zsír!OrigoFogadd meg a díjnyertes fitneszversenyző, Kiss Virág tanácsait!http://www.life.hu/ez-zsir/20170423-kiss-virag-motivacios-szeminariumon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, korábban Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált Kiss Virág fitneszversenyzőnek az egyik győzelme után. Nem csoda, hogy Virág már több motivációs szemináriumot is tartott, ahol követőivel is találkozhat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.