Britney Spears terpeszben fényképezte le magát - Fotó!

Forrás: AFP -
terpesztés Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan feledésbe merülhet Britney Spears sötét korszaka, az énekesnő ugyanis újra olyan bomba formában van, mint karrierje kezdetén. Most széttett lábakkal mutatta meg az alakját!

Britney Spears egyre jobb formában van. Korábban is láthattuk már bikiniben, de nagyon úgy tűnik, hogy az akkori formájával még nem volt elégedett. Britney keményen edz azért, hogy bomba teste legyen, az eredmény pedig magáért beszél.

Britney Spears egyre dögösebb Forrás: AFP

Az énekesnő a követői legnagyobb örömére gyakran mutatja meg testét alulöltözötten, most pedig egy annál is szexibb fotót közölt. Az edzőteremben ülve fényképezte le magát, de nem akármilyen pózban. Széleset terpesztett, hogy mindenki lássa, nemcsak gyilkos izomzata van már, de elég hajlékony is!

Britney Spears terpeszben fényképezte le magát - Fotó! Forrás: Instagram
Sarah Sapora blogger 25 év után először húzott bikinithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170502-25-ev-utan-eloszor-huzott-bikinit-sarah-sapora-blogger.htmlA 38 éves Sarah hatalmas lépésre szánta el magát: 25 év után úgy döntött, hogy nem fél többet a környezete reakciójától, és fürdőruhát húz.Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Dér Heni kőkemény popót villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-der-heni-brutalis-testet-villantot.htmlKorábban többször is beszámoltunk róla, milyen csodálatos Dér Heni alakja, illetve milyen tökéletsre is formálta a popsiját. Most pedig újabb fotót posztolt. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoKunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-kunovics-katinka-figyel-arra-hogy-lanya-ne-hizzon-el.htmlKunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. Ez Zsír!--Hamarosan feltalálják az elhízás elleni gyógyszert? http://www.life.hu/ez-zsir/20170407-felfedeztek-a-gent-ami-megakadalyozza-a-tulevest.htmlAusztrál tudósok izgalmas kutatást indítottak. Azt a gént keresték, ami megakadályozza, hogy túlegyük magunkat. Egyelőre fonálférgeken vizsgálták, hogyan működik ez a gén, a végső cél viszont egy olyan gyógyszer létrehozása, ami megakadályozza az elhízást. Ez Zsír!ThinkstockPintér Tibor 10 kilót fogyott három hónap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170430-pinter-tibor-10-kilot-fogyott.htmlPintér Tibor rengeteget sportol, hogy tartsa a súlyát. Máris mínusz 15 kilónál tart, amit nagyjából 3 hónap alatt sikerült leadnia. Ez Zsír!OrigoMélyponton vagy? Így lendülj túl rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-lendulj-tul-a-melypontokon.htmlMár elkezdted a diétát, hogy bomba formába kerülj nyárra? Ne add fel akkor sem, ha mélypontok tarkítják az utadat, mert a cél nagyon is nemes. Hiszen a diétából egy új életmódot alakíthatsz ki, így az egészség és az állandó bomba forma garantált lesz. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.