Ezért ilyen karcsú Nádai Anikó: Videó!

Forrás: Instagram/nadai_aniko -
vékony karcsú szexi Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó egy televíziós reggeli műsorban vendégeskedett, ahol arról mesélt, hogy minek köszönheti a karcsúságát. 

Nádai Anikó mindig kirobbanó formában van, még sosem láthattuk súlyfelesleggel. Ennek kapcsán sok nőben felmerül a kérdés, hogy vajon mi lehet a sztáranyuka titka? Most egy televíziós interjú keretein belül árulta el a tökéletes alakja titkát.

Nádai Anikó mindig kirobbanó formában van - Hogy csinálja? Forrás: Instagram/nadai_aniko

Anikó állítása szerint ez nem az ő érdeme, kizárólag a genetikának köszönheti a tökéletes formáját. Azt is elmesélte, hogy külön bóknak veszi, ha valaki észre vesz rajta némi plusz kilót, mert véleménye szerint időnként már túlságosan sovány.

"Nem tudom hogy csinálom. Genetika! Ma reggel bejöttem, és valaki azt mondta nekem: te, híztál. És nekem ez szerintem erre a hétre a legnagyobb bók, amit kaphattam"

Kim Kardashian kontra Emily Ratajkowski - Melyik testalkat jön be jobban? http://www.life.hu/ez-zsir/20170502-kim-kardashian-vagy-emily-ratajkowski-teste-jon-be-jobban.htmlMég nem látott olyat a világ, hogy két, ennyire élesen különböző szépségideál határozta volna meg az éppen uralkodó testképet. A Kardashian család az elmúlt években visszahozta a korábban etalonnak számító gömbölyded vonalakat, de emellett a korábbi évtizedben jellemző, igencsak vékony testalkat is domináns maradt. Neked melyik jön be jobban? Ez Zsír!--Kelly Clarkson ismét hízni kezdett: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170502-kelly-clarkson-komoly-hizasnak-indult.htmlA szexi énekesnő nyilvánosan mutatkozott családja körében. Azzal azonban nem számolt, hogy lesifotósok fogják lencsevégre kapni nyaralás közben. Ez Zsír!AFPBritney Spears terpeszben fényképezte le magát - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170502-britney-spears-terpeszben-fenykepezte-le-magat.htmlLassan feledésbe merülhet Britney Spears sötét korszaka, az énekesnő ugyanis újra olyan bomba formában van, mint karrierje kezdetén. Most széttett lábakkal mutatta meg az alakját! Ez Zsír!AFPÍme, egy program, ami megmutatja, milyen lennél vékonyan - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170502-ez-a-program-megmutatja-milyen-lennel-vekonyan.htmlRengeteg csodás fogyást láthattunk a közösségi oldalakon előtte-utána fotókkal illusztrálva, de nem mindig hihetünk a szemünknek. Ezzel a programmal például néhány kattintással lehet fogyni, persze csak a fotókon. Ez Zsír!OrigoSarah Sapora blogger 25 év után először húzott bikinithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170502-25-ev-utan-eloszor-huzott-bikinit-sarah-sapora-blogger.htmlA 38 éves Sarah hatalmas lépésre szánta el magát: 25 év után úgy döntött, hogy nem fél többet a környezete reakciójától, és fürdőruhát húz. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-kunovics-katinka-figyel-arra-hogy-lanya-ne-hizzon-el.htmlKunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.