A Victoria's Secret-modellek diétája pokoli: két vlogger kipróbálta

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
modell diéta Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két vlogger úgy döntött, hogy kipróbálják a Victoria's Secret modelljeinek kifutóra lépés előtti diétáját. Tudták, hogy ez kihívás lesz a számukra, de azt nem gondolták, hogy maga lesz a pokol!

A Victoria's Secret-modellek nem azért olyan vékonyak, mert egyszerűen szerencsések, és nem híznak. Keményen megvonnak mindent maguktól, ami pluszkilókat eredményezhet. Hogy milyen pokoli is a diétájuk, azt két vlogger tudja alátámasztani, akik kipróbálták a szigorú étrendet.

Adriana Lima sem a genetikának köszönheti testét, hanem a koplalásnak Forrás: AFP/2016 Getty Images/Julien M. Hekimian

Candace Lowry és Michelle Khare négy napon keresztül ettek úgy, ahogy egy híres modell. Az első két napban a manökenek átlagos étrendje szerint étkeztek, a második két napban pedig a kifutóra lépés előtti diétát próbálták ki. Az utóbbi rendkívül kemény, mivel

a nagy show-t megelőző 12 órában gyakorlatilag semmit nem fogyasztanak, még vizet sem.

Ezt persze a szakértők senkinek nem ajánlják, de még az átlagos étrendjüket sem, ugyanis azok is nagyon alacsony kalóriatartalmúak.

Candace Lowry és Michelle Khare senkinek nem kívánja azt a pár napot Forrás: Youtube/Candace Lowry

Candace és Michelle mindössze egy kis zabpelyhet, tojásfehérjét, narancsot és joghurtot ettek, a vacsora pedig egy kis brokkoli volt csirkemellel. Már a második nap nagyon kimerültek az edzés után – ugyanis a modelleknek azt is kell –, a harmadik napon pedig már rendkívül letargikus hangulatba kerültek, amin az sem segített, hogy már alig ihattak valamit, a végén pedig semmit sem.

Az ellenségemnek sem kívánom"

Ez nem egészséges módja a testsúlycsökkentésnek... Ezen egy normális ember sem mehet keresztül"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.