Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár közel a 40-hez is szuperül néz ki, Demcsák Zsuzsa mégsem elégedett magával, különösen egy testrészével. 

Bochkor Gáborékkal a Music FM Önindító című műsorában vendégeskedett Demcsák Zsuzsa, aki sok egyéb mellett arról is beszélt, miként érzi magát a bőrében. Elárulta, egy-két hónappal ezelőtt vette észre a fürdőszobai tükörben, hogy a kockák eltűntek a hasáról, nem úgy fest, mint szeretné. Demcsák így foglalta össze a változást: „Ez már nem az" - idézi őt a Bors. Nos, azért nincs oka panaszra.

Forrás: Tv2

Judy a formás alakra gyúr: Czanik Balázzsal edz az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-judy-a-formas-alakra-gyur-czanik-balazzsal-edz-az-enekesno.htmlJudy a szülés óta elégedetlen az alakjával, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében Czanik Balázs segítségét kérte. Ez Zsír!OrigoRubint Réka édesanyja 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-rubint-reka-edzo-edesanyja-40-kilot-fogyott.htmlAz asszony komoly súlyproblémákkal küzdött. Ez Zsír!--Kunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-kunovics-katinka-figyel-arra-hogy-lanya-ne-hizzon-el.htmlKunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. Ez Zsír!--200 kilóról 36-os méretig fogyott Honey Boo Boo édesanyja, Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-200-kilorol-36-os-meretig-fogyott-honey-boo-boo-edesanyja-mama-june.htmlLefogyott a 200 kilós Mama June, Honey Boo Boo édesanyja. Ez Zsír!--Puzsér Róbert 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170408-puzser-robert-40-kilot-fogyott-es-pszichoterapiara-jar.htmlKüldetéstudatáról, szorongásáról és fogyásáról beszélt D. Tóth Krisztának Puzsér Róbert. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.