életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 fitnesz Kiss Virág sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a feszes hasizomért, most pedig a tónusos karizmok eléréséhez ad edzéstippeket hazánk egyik nagy büszkesége, Kiss Virág IFBB Bikini PRO világbajnok, aki már túl van első profi versenyén is. 

Harminchoz közel ha nem edzünk a karjainkra, gyorsan kialakul az integetőháj. Viszont főleg nyáron, amikor imádunk ujjatlan felsőket és ruhákat hordani, különösen zavaró lehet a látványa. Számolj le vele, és legyenek csodás, tónusos karjaid Kiss Virág segítségével.

Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált Kiss Virág fitneszmodellnek – Interjú!


A csodálatos fitneszmodell, Kiss Virág csak idén ősszel hét bajnoki címmel lett gazdagabb, köztük az Arnold Classic Europe-ot is megnyerte a saját kategóriájában. Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. Saját bevallása szerint a legjobb visszacsatolás számára mégis az, hogy sokan példaképnek tartják. Virág valóban igazi példakép, olvassátok el a vele készített interjúnkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.