műsorvezető fogyás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévé híres műsorvezetője olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amilyet még sosem láttunk tőle: hihetetlenül sokat fogyott, nagyon karcsú lett. 

Nem mindennapi poszttal kedveskedett a rajongóinak Tatár Csilla. A közösségi oldalára felkerült kép hatalmas visszhangot keltett, ugyanis a szőke műsorvezetőt még sosem láttuk ilyen vékonynak. Az egyik követője nem is tudta szó nélkül hagyni: "Jesszusom, alig látszol!"

A sztár durván egy évvel ezelőtt hozta világra gyermekét, de a versenysúlyát nagyon hamar visszanyerte. Korábban már azt is elárulta, hogy minek köszönheti a fogyását, és úgy tűnik a technikája továbbra is jól működik.

Tatár Csilla csodaszép ruhában eurovíziózott

Csilla az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy milyen csodásan nézett ki Európa nagy napján, Sármán Nóra alkotásában tündökölt. Fotó!
Jól ismert sportok elképesztően bizarr változataihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170511-az-altalunk-is-jol-ismert-sportok-elkepesztoen-sokkolo-valtozatai.htmlHa unod a jól megszokott, már-már túlságosan is normális sportokat, akkor inspirálódj ezekből az agyament feltalálásokból, hátha valamelyiket szívesen kipróbálnád. Ez Zsír!--Náray Erika 10 kilót fogyott, de nem elégedett magávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-10-kilot-fogyott-naray-erika-de-nem-elegedett-magaval.htmlNáray Erika hangját mindenki ismerheti, hiszen több mesefilmben is hallható, az arcát viszont kevesebben. Ő maga nem is szereti visszanézni szerepléseit, mert egyáltalán nem elégedett azzal, amit lát, pedig már fogyott 10 kilót. Ez Zsír!--Ezt edd, ha el akarod tüntetni a narancsbőrödethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170511-ezt-edd-ha-el-akarod-tuntetni-a-narancsborodet.htmlKevés olyan nő van, aki ne küzdene narancsbőrrel. Vagy a genetikája miatt, vagy azért, mert a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód a cellulitisz jó barátja. De lehet változtatni! Ha szeretnél végre bátran sortot és bikinit hordani, fogadd meg a tanácsainkat. Ez Zsír!ThinkstockTaryn Brumfitt egykori testépítő büszke a feleslegére! http://www.life.hu/ez-zsir/20170516-taryn-brumfitt-egykori-testepito-buszke-a-feleslegere.htmlA pozitív testkép kialakulásáért küzd Taryn Brumfitt, aki szálkás, izmos testépítőből vált duci nővé. Ő nagyon is büszke a hurkáira és leszögezte, nem akar már tökéletes lenni, erre próbál megtanítani másokat is. Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki a fitneszmodell egy hónapnyi kajálás után - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170516-igy-nez-ki-a-fitneszmodell-egy-honapnyi-kajalas-utan.htmlMár többen fellázadtak az Instagramon tökéletes fotókat posztoló lányok ellen, és kiderült, többnyire nem az alakon, hanem a jól kiválasztott pózon és öltözéken múlik a tökéletesség. Íme egy fitneszmodell, aki fürdőruhás képet is bevállalt egy hónapnyi elégedett kajálás után: bizony neki is van úszógumija! Ez Zsír!OrigoPlus size balerinát imád az internet: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170515-tulsulyos-balerinaert-rajong-az-internet.htmlElképesztő videó került napvilágra, melyen egy túlsúlyos tinédzser balettozik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.