Ő volt a világ legkövérebb nője: 200 kilót fogyott!

Forrás: TLC -
kövér fogyás dagadt hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikki Webster hihetetlen súlyfelesleggel élt, egy idő után már ülni, állni, és járni is alig tudott. Mostanra ledobott 200 kilót, rá sem lehet ismerni. 

Nikki Webster 2015-ben még 294 kiló volt, ekkor került be a TLC fogyasztós műsorába, melynek köszönhetően teljesen megváltozott a külseje, majd az élete is.

A 34 éves nő a filmben elmesélte, hogy már évek óta nem tud lépcsőzni, és a mosakodás is rendszeres problémát jelent. Egy idő után már nagyon utálta magát, ám ahhoz, hogy orvosok megoperálhassák, muszáj volt fogynia 35-40 kilót.

Így nézett ki Nikki, mikor elhatározta magát Forrás: TLC

Szigorú diétával ledobta a szükséges súlyt, majd megműtötték. Ezt követően egy év alatt 93 kilótól szabadult meg, ami elképesztő teljesítmény. Sajnos azonban a lányt komoly trauma érte, ugyanis egy szintén kövér barátja is alávetette magát a beavatkozásnak, de ő nem élte túl a műtétet.

Így néz ki ma, 206 kilóval könnyebben Forrás: Facebook

Nikkit annyira megviselték az események, hogy elhatározta: még keményebben fog fogyni, mert ezt már nem csak önmagáért teszi, hanem a barátjáért is. Így további 50 kilót fogyott, majd ismét kés alá feküdt.

25 kilónyi kinyúlt bőrt operáltak le a lány testéről.

Elképesztően sokat fogyott Tatár Csilla: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170519-tatar-csilla-nagyon-sokat-fogyott.htmlA köztévé híres műsorvezetője olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amilyet még sosem láttunk tőle: hihetetlenül sokat fogyott, nagyon karcsú lett. Ez Zsír!OrigoJól ismert sportok elképesztően bizarr változataihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170511-az-altalunk-is-jol-ismert-sportok-elkepesztoen-sokkolo-valtozatai.htmlHa unod a jól megszokott, már-már túlságosan is normális sportokat, akkor inspirálódj ezekből az agyament feltalálásokból, hátha valamelyiket szívesen kipróbálnád. Ez Zsír!--Náray Erika 10 kilót fogyott, de nem elégedett magávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-10-kilot-fogyott-naray-erika-de-nem-elegedett-magaval.htmlNáray Erika hangját mindenki ismerheti, hiszen több mesefilmben is hallható, az arcát viszont kevesebben. Ő maga nem is szereti visszanézni szerepléseit, mert egyáltalán nem elégedett azzal, amit lát, pedig már fogyott 10 kilót. Ez Zsír!--Ezt edd, ha el akarod tüntetni a narancsbőrödethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170511-ezt-edd-ha-el-akarod-tuntetni-a-narancsborodet.htmlKevés olyan nő van, aki ne küzdene narancsbőrrel. Vagy a genetikája miatt, vagy azért, mert a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód a cellulitisz jó barátja. De lehet változtatni! Ha szeretnél végre bátran sortot és bikinit hordani, fogadd meg a tanácsainkat. Ez Zsír!ThinkstockTaryn Brumfitt egykori testépítő büszke a feleslegére! http://www.life.hu/ez-zsir/20170516-taryn-brumfitt-egykori-testepito-buszke-a-feleslegere.htmlA pozitív testkép kialakulásáért küzd Taryn Brumfitt, aki szálkás, izmos testépítőből vált duci nővé. Ő nagyon is büszke a hurkáira és leszögezte, nem akar már tökéletes lenni, erre próbál megtanítani másokat is. Ez Zsír!OrigoHogyan vedd rá magad a zöldségfogyasztásra? Eláruljuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20170505-igy-vedd-ra-magad-a-zoldsegfogyasztasra.htmlA zöldségek az egészséges életmód alapkövei. Olyan élelmiszerek, amelyek rengeteg rostot, vizet, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak. Minden egyes étkezésünk alkalmával kellene zöldséget enni az egészségünk érdekében, sokaknak azonban ez nehezére esik. Pedig csak egy kis odafigyelést igényel, hogy teljesítsük ezt az alapvető feltételt. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.