Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni sosem tagadta, hogy rendszeres látogatója az edzőtermeknek. Nos, ez meg is látszik rajta. 

Sehol egy deka felesleg, a csupa izom énekesnő tényleg kihozza magából a maximumot, ami minden fotóján látszik is. A követői pedig nem is mennek el mellette szó nélkül, Heni rengeteg bókot kapott a legfrissebb fotója alatt is: "Jèzusom menyire gyönyörü vagy egyszerüen nincs rà szò ès nagyon szexi" - írta egy férfi az énekesnő képéhez. "Nagyon szep vagy! Egyszerüen csodalatos!" - olvasható ugyanitt.

Elindult a napozòszez ☝ ☝ Koncert előtti rákészülés..:)) #instalike #instadaily #instagood

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Elégedetlen testével Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170506-elegedetlen-testevel-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBár közel a 40-hez is szuperül néz ki, Demcsák Zsuzsa mégsem elégedett magával, különösen egy testrészével. Ez Zsír!OrigoJudy a formás alakra gyúr: Czanik Balázzsal edz az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-judy-a-formas-alakra-gyur-czanik-balazzsal-edz-az-enekesno.htmlJudy a szülés óta elégedetlen az alakjával, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében Czanik Balázs segítségét kérte. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-kunovics-katinka-figyel-arra-hogy-lanya-ne-hizzon-el.htmlKunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. Ez Zsír!--15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!OrigoDögös, bikinis képen Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170414-dogos-bikinis-kepen-hosszu-katinka.htmlEgy régebbi képet osztott meg a közösségi oldalán az úszónő. Rajongói elaléltak tőle. Ez Zsír!--130 kilósra hízott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170422-130-kilosra-hizott-kozso-az-agymutete-utan.htmlSokat küzdött a felépüléséért az agyvérzésen és agyműtéten átesett Kozso. A zenész ma állítja: teljesen felépült, de nagy ára volt ennek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.