Szűcs Judith elérte vágyott alakját: felszedett néhány kilót

Fotó: Szűcs Judith -
fogyás hízás Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a rajongói szerint bomba formában van Szűcs Judith, ő nem mindig látja így. Nemrégiben arra panaszkodott, hogy túl sovány, híznia kéne.

„Jó úton haladok, egyre jobban érzem magam a bőrömben. A színpadon nem néz ki jól, ha valaki túl vékony. Mindent megeszek, amit megkívánok, pár kiló mintha fel is jött volna” – mondta a 63 éves énekesnő, aki jó néhány évet letagadhat a korából.

Szűcs Judith Fotó: Szűcs Judith

Judith fantasztikus testét a Thaiföldön készült képein megnézheted.

30 kilót fogyott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-30-kilot-fogyott-kozso-meg-nyolcat-szeretne.htmlSokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. Ez Zsír!OrigoA vörös szönyegen is megmutatta testét Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-a-voros-szonyegen-is-megmutatta-testet-mama-june-a-fogyasa-utan.htmlAhogy már megírtuk, elképesztően lefogyott Mama June, azaz polgári nevén June Shannon. A Honey Boo Boo színre lép című valóságshow szereplője 2016-ben kezdett diétázni, 200 kilóról 36-os méretig fogyott. A fogyókúrát olyannyira túlzásba vitte, hogy közben egyszer kórházba is került, exférje pedig sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilótól megszabadult June-t, aki ezúttal a vörös szőnyegen, estélyiben mutatta meg magát. Ez Zsír!OrigoBikinire vetkőzött Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170520-bikinire-vetkozott-der-heni-enekesno.htmlDér Heni sosem tagadta, hogy rendszeres látogatója az edzőtermeknek. Nos, ez meg is látszik rajta. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoRubint Réka édesanyja 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-rubint-reka-edzo-edesanyja-40-kilot-fogyott.htmlAz asszony komoly súlyproblémákkal küzdött. Ez Zsír!--Kunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170501-kunovics-katinka-figyel-arra-hogy-lanya-ne-hizzon-el.htmlKunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. Ez Zsír!--Judy a formás alakra gyúr: Czanik Balázzsal edz az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-judy-a-formas-alakra-gyur-czanik-balazzsal-edz-az-enekesno.htmlJudy a szülés óta elégedetlen az alakjával, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében Czanik Balázs segítségét kérte. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.