táplálkozás Hollywood egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink!

Jennifer Garner

A színésznő otthonához hatalmas kert is tartozik, ahol rengeteg zöldséget és gyümölcsöt termelnek meg saját maguknak. Jennifer az adalékanyagmentes táplálkozásban hisz, így azt is ellenőrizhető helyről szerzi be, amit saját kertjében nem termelnek meg. A színésznő számára nagyon fontos, hogy gyermekeinek is megtanítsa: az vagy, amit megeszel.

Jennifer Garner Forrás: Thinkstock, GQ Magazine

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie imád enni, ennek ellenére nincs szüksége megszorításokra, mivel éppen az egészséges ételeket szereti legjobban. Vörös húst már ritkán eszik, mert túlságosan elnehezedett tőle, így helyette a csirkét és a halakat preferálja, de amint lehetősége van rá, az ínyenc vegán fogásokat se hagyja ki.

Rosie-Huntington Whiteley Forrás: Thinkstock, Marks & Spencer

Hollywoodi sztárok, akik vegánok lettek

Habár egyre többen vannak a vegán életmód képviselői, még mindig sok vitát vált ki ez az étkezési forma, amely szerint a természet önmagáért és nem az emberekért van. A vegánok ennél fogva nem fogyasztanak többek között húst, tojást, tejterméket és mézet sem. Nézzük, kik Hollywood leghíresebb állatbarát vegánjai!

Eva Mendes

Egy biztos, hogy a tojás egy nap sem hiányzik Eva Mendes étrendjéből. Reggelire különösen szereti, már csak azért is, mert rengeteg formában el lehet készíteni, így mindig változatos „Ha megfelelő fehérjebevitellel kezdem a reggelt, akkor egész nap energikus vagyok” - mondta korábban a színésznő.

Eva Mendes Forrás: Thinkstock, Marie Claire

Extrém diéták, amiket soha ne próbálj ki

Az őrültségnek nincs határa, ez tudjuk jól. Sajnos néha az egészség rovására mennek az extrém őrületek, mint például a különböző diéták, amiket senkinek nem ajánlunk. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kate Hudson

A színésznőnek is megvan a saját, jól bevált étrendje. Rizset, babot, lencsét, halakat fogyaszt, amihez minden alkalommal eszik zöldségeket is. A gyümölcsök közül az áfonya és a málna a kedvence, és ezek mellé egy marék magot is rendszeresen elfogyaszt.

Kate Hudson Forrás: Thinkstock, Harper's Bazaar

Jessica Biel

A színésznő szenvedélyesen szereti a gyors salátákat. Ezért még arra is képes, hogy ebédidőben hazamenjen és a saját kertjükből válogassa össze az alapanyagokat a salátához. "Leszedek pár retket, spenót levelet, egy kis fűszernövényt és máris kész a friss saláta. Imádom a kertünket" - nyilatkozta Justin Timberlake felesége.

Jessica Biel Forrás: Instagram/jessicabiel, GQ Magazine

Chrissy Teigen

A modell imád a konyhában tüsténkedni, saját szakácskönyvet is kiadott már, ami nem éppen kalóriaszegény ételekre épül, de az alapanyagok minőségére mindig nagyon figyel. Reggelire imádja a toját szalonnával, de mindig eszik hozzá avokádót és más zöldségeket is. Semmit nem von meg magától, de mindenben mértéket tart.

Chrissy Teigen Forrás: Thinkstock, Ruven Afanador

Emma Watson

Kevesen tudják, hogy Emma rajong a mexikói ételekért. A tortilla készítésében már nagyon kigyúrta magát, és ha teheti, mindig ezt eszi reggelire. A Szépség és a Szörnyeteg színésznője rengeteg zöldséggel és sok-sok avokádóval készíti a mexikói fogást.

Emma Watson Forrás: Thinkstock, ELLE Magazine

Ezt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 1. rész


Korábi cikkünkből kiderül, hogy mire esküszik Jennifer Lawrence, Rihanna, Blake Lively és Christie Brinkley.

Sikertörténet! 25 kilót fogyott, és aerobikedző lett Eszterbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170518-sikertortenet-roka-eszter-eletmodvaltassal-fogyott-25-kilot.htmlAz agyament diétáknak, a jojó effektusnak és a mozgásszegény mindennapoknak mondott búcsút Róka Eszter, amikor elhatározta, hogy életmódot vált. Azóta aerobikedző lett a 25 éves lányból, így már másokat is arra buzdít: válasszák az egészséges és boldog életet. Ez Zsír!OrigoHa már unod a szendvicset, tekerj egy tortilláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170510-ha-mar-unod-a-szendvicset-tekerj-egy-tortillat.htmlHabár szerintünk a szendvicsre nem lehet ráunni, ha igazán finom kenyérből és szuper krémekkel készítjük el, de ha mégis eleged lenne belőle, akkor változtass a formán. Ez Zsír!Thinkstock"Növényi étrenden könnyebb izmot építeni" - Váli Tamás vegán testépítővel beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-vali-tamas-vegan-testepitovel-szemelyi-edzovel-beszelgettunk.htmlKét és fél éve a vegán életmód híve Váli Tamás. A nemzetközileg elismert vegetáriánus és vegán táplálkozási tanácsadó, illetve személyi edző tökéletes példa arra, hogy nemcsak húsevőként lehet izmot építeni és egészségesen élni, sőt, növényi étrenddel még sokkal pozitívabb tapasztalataink lehetnek mindezek terén. Ez Zsír!--Miniszoknyában mutatták meg alakjukat a plus size lányokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-miniszoknyas-plus-size-lanyok.htmlHa valaki nem az átlagos 36-38-as méretnek megfelelő testalkatot képviseli, akkor a társadalom felől érkező megszorításoknak kell megfelelnie a divat terén is. Például a miniszoknya is olyan viselet, amit leginkább egy magas, vékony lányon tudunk elképzelni. Ezzel a diszkriminációval akarnak leszámolni azok a hétköznapi lányok, akik igenis megmutatták, hogy a miniszoknya mindenkié, aki tudja viselni. Ez Zsír!--"Elsősorban anya vagyok" - Achátz Aliz fitneszmodellel beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-achatz-aliz-fitneszmodell-anyukaval-beszelgettunk.htmlFéléves volt Aliz kislánya, amikor elhatározta, hogy életmódot vált, és rendszerességet visz az életébe. Kislánya első születésnapján el is indult élete első fitneszversenyén, és azóta is szép sikereket ér el. Nemzetközi versenyekre viszont hiába kvalifikálta magát, úgy döntött, azokon nem indul el, hiszen ahogy mondja: "elsősorban anya vagyok!" Ez Zsír!--3 egyszerű és nagyszerű reggeli banánnalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170510-3-egyszeru-nagyszeru-es-egeszseges-reggeli-banannal.htmlA banán ideális reggeli, nemcsak azért mert finom, hanem mert kiváló energiaforrás, tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal, például káliummal, valamint az emésztést segítő rostokkal. Íme, három nagyon egyszerű recept, amivel jól indul majd a napod! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.