Pink ombre smoothie: a legdögösebb nyári ital

Forrás: Thinkstock -
ombre smoothie Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami igazán különleges italt szeretnél készíteni a vendégeidnek, akkor ezt a pink ombre smoothiet ajánljuk, ami látványra és ízre is igazán különleges, ráadául csupa egsészéges alapanyagból készül.

Hozzávalók 2 személyre

Legalsó szint:

  • 1 banán
  • negyed csésze mandulatej
  • 1 csipet fahéj
  • 1 evőkanál mogyoróvaj

Második szint:

  • fél csésze eper
  • fél banán
  • negyed csésze mandula tej

Legfelső szint

  • fél csésze málna
  • fél csésze eper
  • 2 evőkanál chil magot
  • negyed csésze mandula tej
Pink ombre smoothie Forrás: Thinkstock

Elkészítése:

Minden rétegnél alaposan dolgozd össze az alapanyagokat. A legalsót elég egy kanállal összekeverni, a többihez jól jön egy botturmix, hogy a gyümölcsök is megfelelően pürésítve legyenek. A gyümölcsökből akár fagyasztottat is használhatsz, ha nem tudsz frisset beszerezni. Ehhez az italhoz mindenképpen egy hosszú üvegpohárra lesz szükség, hogy szépen látszódjanak a rétegek, amiket óvatosan, lassan önts egymásra.

Fogyj okosan! Ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-fogyj-okosan.htmlMit jelent okosan fogyni? Azt jelenti, hogy mindenféle agyament diéta és jojóeffektus nélkül, megfelelő tápanyagokkal ellátva a szervezetet adjuk le a felesleges kilókat. Így a fogyókúra valójában életmódváltássá alakulhat át. Ez Zsír!ThinkstockSikertörténet! 25 kilót fogyott, és aerobikedző lett Eszterbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170518-sikertortenet-roka-eszter-eletmodvaltassal-fogyott-25-kilot.htmlAz agyament diétáknak, a jojó effektusnak és a mozgásszegény mindennapoknak mondott búcsút Róka Eszter, amikor elhatározta, hogy életmódot vált. Azóta aerobikedző lett a 25 éves lányból, így már másokat is arra buzdít: válasszák az egészséges és boldog életet. Ez Zsír!OrigoHa már unod a szendvicset, tekerj egy tortilláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170510-ha-mar-unod-a-szendvicset-tekerj-egy-tortillat.htmlHabár szerintünk a szendvicsre nem lehet ráunni, ha igazán finom kenyérből és szuper krémekkel készítjük el, de ha mégis eleged lenne belőle, akkor változtass a formán. Ez Zsír!Thinkstock"Elsősorban anya vagyok" - Achátz Aliz fitneszmodellel beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170517-achatz-aliz-fitneszmodell-anyukaval-beszelgettunk.htmlFéléves volt Aliz kislánya, amikor elhatározta, hogy életmódot vált, és rendszerességet visz az életébe. Kislánya első születésnapján el is indult élete első fitneszversenyén, és azóta is szép sikereket ér el. Nemzetközi versenyekre viszont hiába kvalifikálta magát, úgy döntött, azokon nem indul el, hiszen ahogy mondja: "elsősorban anya vagyok!" Ez Zsír!--Ne add fel! A motiváció megtartásának 10 lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170512-a-motivacio-megtartasanak-tiz-lepese.htmlKezded unni a megszokott mókuskereket? Nem tudod, merre tovább? Enervált vagy ahelyett, hogy fitt és büszke lennél? Íme, Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjének, személyi edzőjének 10 nagyszerű tippje, ami segít feltöltődni és visszanyerni a motivációdat. Ez Zsír!--A legfurcsább tanácsok diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-furcsa-tanacsok-dietazoknak.htmlAki fogyni akar, mindent bevet, hogy elérje a célját. Remélhetőleg persze mindezt csak a józan ész határain belül teszi. Hogy a következő tanácsok hova tartoznak, azt nehéz lenne eldönteni, mindenesetre ártani nem árthatunk velük. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.