136 kilóról fogyott le a kétgyermekes anya, Tara Kavanagh

Forrás: Tara Kavanagh -
fogyás Tara Kavanagh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több elhízott ember is van Tara Kavanagh családjában, ezért úgy gondolta, egyszerűen genetikailag ilyen. Második terhessége után azonban elhatározta, hogy nem lesz többé túlsúlyos. 136 kilóról indult, súlyának majdnem a felét leadta már műtétek nélkül!

A 35 éves vállalkozó mindig is küzdött a súlyával, a családjában többen is elhízottak. Azt hitte, ez egyszerűen genetika, de a második terhessége után úgy érezte, tennie kell valamit.

nem akarom a további életem elhízottan és egészségtelenül leélni"

136 kilóról fogyott le a kétgyermekes anya Forrás: Tara Kavanagh

Az anyuka szeretett volna még sok mindent kipróbálni, és egyszerűen élni, de úgy érezte, súlya megakadályozza ebben. Ezért határozta el, hogy lefogy, de műtét nélkül. Családjában ugyanis sokan estek át operáción, de rendszerint visszaszedték egy idő után a leadott kilókat. Mindennek a kulcsa az volt, hogy megtalálja azt az edzésprogramot, amit élvezettel végzett.

Tara már jógázni is szokott Forrás: Facebook/Tara Kavanagh

Miután ez sikerült, minden egyszerűbben ment, és a kitartása sem hagyott alább.

136 kilóról indult, és miután látta, hogy van eredménye az edzéseknek, le sem tudott állni.

Természetesen az étkezésekre is odafigyelt, nem úgy, mint korábban. Eddig összesen 66 kilót fogyott, és még soha nem volt ilyen boldog.

Soha többé nem hagyom, hogy a testem visszafogjon"

People

Ők a legdögösebb úszónadrágos férfiak http://www.life.hu/ez-zsir/20170607-ok-a-legdogosebb-uszonadragos-ferfiak.htmlHamarosan itt a vizes vilagbajnokság, amit mi, nők nemcsak azért várunk, hogy szurkolhassunk a hazai csapatnak, hanem az esztétikai élmény miatt is, hiszen ez az év azon néhány napja, amikor rengeteg úszonadrágos férfiben gyönyörködhetünk. Addig is, íme egy kis előzetes! Ez Zsír!OrigoEzt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 1. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-a-hollywoodi-sztarok-1-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!--Jonah Hill aggasztóan le van fogyva: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170612-jonah-hill-megdobbentoen-le-van-fogyva.htmlAz amerikai sztárt már láthattuk durván elhízott állapotban is, most azonban sokkolóan sokat fogyott. Vajon miért? Ez Zsír!--Mit árulnak el rólad a kávézási szokásaid? http://www.life.hu/ez-zsir/20170529-mit-arulnak-el-rolad-kavezasi-szokasaid.htmlFeketén, habosan, tejjel felöntve, fahéjjal ízesítve... Annyiféle lehetőséget tartogat egy csésze kávé, így mindenki megtalálhatja a saját temperamentumának, ízlésvilágának megfelelőt. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!--Ez most a legjobb zsírégető smoothiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170526-ez-most-a-legjobb-zold-zsiregeto-smoothie.htmlA zöld ételek igazi egészségőrök, ráadásul fiatalítanak és a szervezet méregtelenítésében is nagy szerepük van. Ha pedig jó az anyagcserénk, sokkal könnyebben fognak olvadni rólunk a kilók. Ez Zsír!--Elképesztően néz ki Veronika, az 52 éves testépítő nagymamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170609-veronika-az-52-eves-testepito-nagymama.htmlVeronika 52 évesen a negyvenesek kategóriájában indult el külön engedéllyel a testépítő versenyen. Az eredmény, amit elért egészen elképesztő. Kitartásból jelesre vizsgázott, bárki példát vehetne róla. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.