31 kilót fogyott Giulia Sirchia - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Giulia Sirchia / mediadrumworld.com/Giulia Sirchia / Mediadrumworld.Com -
súly fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandóan súlyproblémákkal küzdött Giulia Sirchia, és soha nem volt önbizalma. 90 kilós volt, amikor úgy döntött, változtat az életén. Meg is lett az eredménye!

Mindig is súlyproblémákkal küzdött a 21 éves Giulia Sirchia, és mindig túlságosan fáradtan és erőtlennek érezte magát. Az olasz tanulónak önbizalma sem volt, folyamatosan rosszul érezte magát. Giulia vásárolni sem szeretett, mert soha nem talált magának megfelelő ruhákat a nagy méretei miatt. Amikor az olasz lány a legnehezebb volt, már 90 kilót nyomott.

Bombázó lett Giulia Forrás: NORTHFOTO/Giulia Sirchia / mediadrumworld.com/Giulia Sirchia / Mediadrumworld.Com

Ekkor döntött úgy, hogy elég volt! Soha nem sportolt, és mindig hízlaló ételeket evett, de elhatározta, hogy ez nem mehet így tovább! Kitartással és akaraterővel másfél év alatt több mint 31 kilót fogyott le! Ehhez mindössze rengeteg munka, edzés és az étrendjének a megváltoztatására volt szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.